Proffe Hans Erik Olsen og Henrik Dahl Jahnsen fra Britannia Hotel deler sin beste asparges oppskrift og hva du bør drikke til
SUS, Spargel und Silvaner 2021
27. mai 2021Tysk hvit asparges tilhører det absolutte toppsjikt av råvarer. Den har en særegen karaktær som gjører seg utmerket i kombinasjon med tysk silvaner.
Denne uke deler vi den fjerde og siste oppskriften i vårt event SUS, Spargel und Silvaner. Vi møter Henrik Dahl Jahnsen og Hans Erik Olsen fra Britannia Hotell. Ikke bare lar de oss ta del av deres flotte oppskrift, vi får også se hvordan vi tilbereder retten samt høre Henrik fortelle oss om tysk silvaner. Dette vil dere ikke gå glipp av!
Ozin Hassan på Kreativ Catering deler sin asparges oppskrift
SUS, Spargel und Silvaner 2021
20. mai 2021Ozin Hassan på Kreativ Catering deler sin utrolig flotte oppskrift på asparges. Dette er en oppskrift som krever litt ekstra arbeid hjemme på kjøkkenet, men med Ozins detaljerte beskrivelse av gjennomføring, vil dette ikke være noen problemer.
Alfred Kerschbaumer fra Kviknes Hotel deler sine beste asparges oppskrifter
SUS, Spargel und Silvaner 2021
14. mai 2021Tysk, hvit asparges tilhører det absolutte toppsjiktet blant asparges. Den har en særegen karakter som gjør seg utmerket i kombinasjon med tyske silvanerviner. Vi ønsker så klart å øke kunnskap og spre ordet om denne fantastiske kombinasjonen. Denne uke er det Alfred Kerschbaumer fra Kviknes Hotel som deler tre av sine oppskrifter med tysk asparges i fokus.
Mikael Svensson på Kontrast i Oslo deler sin asparges oppskrift
SUS, Spargel und Silvaner 2021
06. mai 2021Tysk hvit asparges tilhører det absolutte toppsjikt av råvarer med en særegen karaktær. Som sammen med silvaner gir en svært god kombinasjon.
Mai er høysesong for denne herlige sesongsråvare. Vi på Tysk vininformasjon har bedt noen av Norges fremste kokker dele sine beste aspargesoppskrifter slik at dere kan nyte kombinasjonen hvit asparges og silvaner hjemme på eget kjøkken.
Hvit asparges og silvaner
SUS - Spargel und Silvaner
Tysk hvit asparges regnes som noe av det fremste, med en særegen karaktær, som sammen med Silvaner gir en svært god kombinasjon.
Mai er høysesong for denne herlige sesongsråvare. Vi på Tysk vininformasjon har bedt noen av Norges fremste kokker sette sammen et par aspargesoppskrifter slik at dere kan nyte kombinasjonen hvit asparges og Silvaner hjemme på eget kjøkken. Eller kanskje det frister til å booke bord.
Hver uke i mai vil det bli publisert nye oppskrifter med kort bakgrunn om kokken og restauranten, samt vinanbefallinger.
Hvit asparges og silvaner
Brygga 11, Geir Skeie
29. mai 2020Tysk hvit asparges regnes som en av de fremst sesongråvarene nå i mai. Kan serveres enkelt med kun hollandés saus alternativt sammen med fisk, skalldyr, kylling eller svin. Sammen med en vin laget på Silvaner druen kan dette bli en himmelsk kombinasjon.
Denne uken har vi fått ta del av tips og oppskrifter fra Bocuse d´Or vinneren fra 2009, Geir Skeie, og hans team på Brygga 11 i Sandefjord.
Hvit asparges og silvaner
Restaurant FAGN, Jonas Andre Nåvik
18. mai 2020Tysk vininformasjon fortsetter holde fokus på hvit asparges og Silvaner.
Denne uken har vi fått ta del av tips og oppskrifter fra Jonas Andre Nåvik, stjernekokken og eier bak Restaurant Fagn i Trondheim.
Hvit asparges og silvaner
Restaurant RE-NAA, Sven Erik Renaa
11. mai 2020Tysk hvit asparges sammen med Silvaner gir det en svært god kombinasjon. Tysk vininformasjon fortsetter holde fokus på denne herlige sesongråvare nå i mai. Denne uken har vi fått ta del av tips og oppskrifter fra Sven Erik Renaa, stjernekokken bak Restaurant RE-NAA i Stavanger.
I 2016 ble Restaurant RE-NAA tildelt en stjerne i den nordiske Michelinguiden, som den første restauranten utenfor Oslo.
I 2020 fikk restauranten en stjerne til og har som eneste restaurant i Norge nå to stjerner i Guide Michelin.
Hvit asparges og silvaner
Restaurant Kontrast, Mikael Svensson
04. mai 2020Tysk hvit asparges regnes som noe av det fremste, med en særegen karaktær, som sammen med Silvaner gir en svært god kombinasjon.
Mai er høysesong for denne herlige sesongsråvare. Vi på Tysk vininformasjon har bedt noen av Norges fremste kokker sette sammen et par aspargesoppskrifter slik at dere kan nyte kombinasjonen hvit asparges og Silvaner hjemme på eget kjøkken. Eller kanskje det frister til å booke bord så snart restaurantene har åpnet dørene igjen.
Hver uke i mai vil det bli publisert nye oppskrifter med kort bakgrunn om kokken og restauranten, samt vinanbefallinger.
Her finner dere aspargesoppskrifter fra stjernekokken Mikael Svensson fra Kontrast, Oslo.