Pressemelding: Høyt faglig nivå på "The Others"
Oslo, 3. mars 2025
05. mars 2025Oslo, 3. mars 2025
Da er nok en runde av «The Others» gjennomført, og det ble igjen en minneverdig dag fylt av både hyggelige møter og høyt faglig nivå.
Sekt'n'shell 2025
OSLO: 12. mai 2025
11. desember 2024OSLO: Med fokus på tysk sekt og norske skjell.
Crab a Riesling 2025
Søndag 17. august 2025
11. desember 2024OSLO: Finn den perfekte rieslingen til norsk taskekrabbe.
Schwein 2025
OSLO: 15. oktober 2024
11. desember 2024OSLO: Opplev en “match made in heaven” med spätburgunder og svin.
The Others 2025
Smak deg gjennom Tysklands rike utvalg av druer
11. desember 2024Tysk vin er mer enn riesling.
Cool Climate Wine Summit 2025
Meet more than 80 German winemakers in Copenhagen.
10. oktober 2024On January 19th - 20th 2025, the Cool Climate Wine Summit provides a great opportunity for German wine lovers to connect with over 80 German winemakers.
schWein 2024: En suksessfull feiring av Spätburgunder
Spätburgunder Achkarren 2020 fra Franz Keller ble beste vin i smaking.
10. oktober 2024Onsdag 25. september 2024 gikk årets schWein-event av stabelen, og ble nok en gang en stor suksess. Dette unike arrangementet, som kombinerer "Svin + Vin", setter fokus på Tysklands fremste rødvinsdrue – Spätburgunder. Over 60 utvalgte deltakere fra Horeca-bransjen fikk delta på en kveld fylt med smakfulle kombinasjoner av mat og vin, samt muligheter for nettverksbygging.
Sekt'n'shell: nytt konsept med super mottagelse
28. august 2024Tysk sekt burde være selvskreven til skalldyrrettene.
Crab a Riesling med lang venteliste
28. august 2024Crab a riesling ble gjennomført for 11. gang, denne gangen med en ny vri, og venteliste lenger enn antallet deltakere som fikk plass.
Årgangsrapport 2023 - Turbo-innhøstning med god kvalitet
05. august 20242023-årgangen vil huskes for en av de raskeste innhøstningene som noen sinne har skjedd.