Hjem/Arrangementer/smakinger
309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

schWein - Spätburgunder & Svin, Trondheim

Pressemelding

08. oktober 2020

Onsdag 7. oktober ble eventet schWein arrangerte av Tysk vininformasjon i Trondheim. En faglig lunsj for bransjen med fokus på Tysk Spätburgunder og svin. Utvalgte Sommelierer og vinansvarlige i hotell og restaurantbransjen ble invitert til lunsj og seminar på Jonathan Grill i Britannia Hotel. SchWein bli i september i år gjennomført i Oslo for tredje gangen og har tidligere også blitt gjennomført en gang i Bergen. Dette var første gang i Trondheim.

309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

schWein - Spätburgunder & Svin, Oslo

Pressemelding

17. september 2020

Tirsdag 15. september arrangerte Tysk vininformasjon eventet schWein i Oslo. En faglig lunsj for bransjen med fokus på tysk spätburgunder og svin. Utvalgte Sommelierer og vinansvarlige i hotell og restaurantbransjen ble invitert til lunsj og seminar på Festningen Restaurant. SchWein har tidligere blitt gjennomført to år i Oslo, og et år i Bergen.

307150_Logo_13TheLuckyNumber_Final-03

13 the lucky number = Tysk vin, 13 regioner 31. August - 13 september 2020

Pressemelding

15. september 2020

For 9 året på rad har Tysk vininformasjon under to ukers tid satt ekstra stort fokus på Tyske viner, på restauranter rundt om i Norge. Arrangementet 13 the lucky number, tidligere Riesling Week, ble arrangert fra den 31. august til 13. september. 
 

To hele uker var det stort fokus på Tysk vin på utvalgte restauranter rundt om i Norge. Mange restauranter hadde et stort utvalg av Tyske viner på glass, sekt, hvitt, rosé, rødt og søtt. I tillegg til stort utvalg av Tyske viner på glass ble det arrangert forskjellige tema smakinger og foredrag på utvalgte steder i landet.   

IMG_3104

Riesling day 10. september 2020

Pressemelding

14. september 2020

Torsdag 10. september ble det arrangert Riesling seminar i Oslo og Bergen.
2 fullbookede seminarer med fokus på Riesling fra Tysklands 13 vinregioner ble gjennomført i begge byene under dagen.

Nahe_Weinregionen_(9)

Riesling Day, Oslo og Bergen

Riesling-seminar for bransjen og private

19. august 2020

Torsdag 10. september arrangerer Tysk vininformasjon Riesling Day i Oslo og Bergen. Riesling-seminar med fordypning i Tysklands vinregioner.  

Visste du at det produseres vin laget på Riesling i alle Tysklands 13 vinregioner? Hva er forskjellene på en Riesling fra Nahe mot en fra Rheingau eller Pfalz? Kan du klare å smake forskjell?

Bli med på en spennende smaking av 13 forskjellige Rieslingviner, en fra hver av Tysklands 13 vinregioner.

Norge

Tysk vin på glass 31. august - 13. september 2020

13 the Lucky number = Tysk vin, 13 regioner

De 13 Tyske vinregionene feires to uker hvert år i Norge med alt som har med Tysk vin å gjøre. Dette kaller vi på Tysk vininformasjon for: 13 the lucky number!

Mellom den 31. august og 13 september vil det over hele landet i deltagende restauranter, vinbaren og hoteller bli avholdt ulike happenings med Tysk vin i fokus. I tillegg er det mange restauranter, i flere byer, som har ekstra stort utvalg av Tyske viner på glass. Bli med å nyt festen.

Følg med her!

CaR Logo

Crab a Riesling 2020 ER AVLYST!

Oslo og Bergen

Vi på Tysk vininformasjon besluttet sent i går ettermiddag for å avlyse årets Crab a Riesling event både i Oslo og Bergen. 
Vi hadde håpet på å gjennomføre eventen på en sikker og god måte med de tiltakene vi gjort men dessverre føles risikoen for en ev smittespredning for stor. Så som situasjonen i landet nå har utviklet seg den siste uken føles det mest riktig å avlyse hele eventet. Vi beklager sterkt at vi ikke får mulighet å gjennomføre eventet i år men håper på å komme tilbake sterkt med nytt Crab a Riesling event i 2021. 
Skjermbilde 2020-06-03 kl

Pressemelding

SUS, Spargel und Silvaner 1. - 31. mai 2020

03. juni 2020

Tysk Asparges regnes som noe av det fremste av asparges med en særegen karakter. Sammen med Silvaner gir dette en svært god kombinasjon.
For femte året i rad har Tysk vininformasjon satt fokus på kombinasjonen mellom Tysk hvit asparges og Silvaner under mai måned.

IMG_2430

Pressemelding "The Perfect Match" Riesling & Silvaner

Sandefjord 27. mai

29. mai 2020

Mai er høysesong for asparges. I kombinasjon med Riesling og Silvaner kan dette gi svært gode smaksopplevelser. Onsdagen den 27. mai gjennomførte Tysk vininformasjon arrangementet ”The Perfect Match” i samarbeid med Brygga 11, Geir Skeie, i Sandefjord. Et faglig arrangement med fokus på asparges i kombinasjon med Riesling og Silvaner.  

Fra klokken 12 til 14:30 ble det avholdt en faglig 3 retters lunsj for hotell og restaurant bransjen.
Klokken 18:00 startet en 5 retters middag for private som hadde mulighet å booke bord for å lære mer om Tysk vin. Ken Engebretsen fra Tysk vininformasjon stod for seminar og presentasjon av viner gjennom både lunsj og middag.  

Silvaner_und_Spargel

The Perfect Match - Asparges i kombinasjon med Riesling og Silvaner

Brygga 11 og Tysk vin inviterer til seminar event i Sandefjord onsdag 27. mai

Et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presentere utvalgte topp viner, på Riesling og Silvaner, underveis av et nydelig måltid.

Brygga 11 i Sandefjord
Onsdag 27. mai
HORECA: 3 retters lunsj klokken 12:00 - 14:30
Private: 5 retters middag klokken 18:00

En flott anledning å nyte en bedre måltid samt en mulighet til å øke ditt kunnskapsnivå om Tyske viner.

Til toppen