Hjem/Arrangementer/smakinger

Med fokus på sekt og skjell

Sekt'n'shell 2024

19. august 2024 Publisert 05. august 2024 av Heine Johansen | Oppdatert 28. august 2024

OSLO: Med fokus på tysk sekt og norske skjell. 

Dette er vårt nyeste konsept 🥂🦪🦞

Her ønsker vi å sette fokus på nettopp
DEUTSCHE SEKT 🍾
Og til disse herlige boblene serveres det “Shell” 🦞🦪
 
Vi gleder oss stort over å være på
AQUARIE 🐠
med sin prima beliggenhet og utsikt over Oslofjorden 🌊🌅
 
Gjennom denne eksklusive og intime smakingen ønsker vi å skape de beste rammene for å vise frem tysk sekt av høy kvalitet, og du er herved invitert til å smake. (Eller ha stand - om du er importør)
 
Hvor og Når ⏰
Aquarie, Rådhusgata 27
Mandag 19. august
15.00 - 19.00
 
Program 📜
Walk around tasting for HoReCa
15.30-17.30
Påmelding via link
https://forms.office.com/e/YizQTwdn4z
 
Masterclass med Ken Engebretsen (kun 34 plasser) 👨‍🏫
17.30-19.00
med matservering
Påmelding via denne linken
https://forms.office.com/e/33XzZGSMj5?origin=lprLink
 
Meld gjerne din interesse, men påmelding til eventer gjøres via linkene.
Er du importør og vil stille ut dine sekt, send oss en melding her eller mail på event@sommelier.no
For andre spørsmål kontakt Isabella på: 93800788
 
Arrangementet er myntet på profesjonelle med tilknytning til hotell og restaurant og presse. 
Til toppen