Med fokus på sekt og skjell
Sekt'n'shell 2024
19. august 2024 Publisert 05. august 2024 | Oppdatert 28. august 2024OSLO: Med fokus på tysk sekt og norske skjell.
Dette er vårt nyeste konsept
Her ønsker vi å sette fokus på nettopp
DEUTSCHE SEKT
Og til disse herlige boblene serveres det “Shell”
Vi gleder oss stort over å være på
AQUARIE
med sin prima beliggenhet og utsikt over Oslofjorden
AQUARIE
med sin prima beliggenhet og utsikt over Oslofjorden
Gjennom denne eksklusive og intime smakingen ønsker vi å skape de beste rammene for å vise frem tysk sekt av høy kvalitet, og du er herved invitert til å smake. (Eller ha stand - om du er importør)
Hvor og Når
Aquarie, Rådhusgata 27
Mandag 19. august
15.00 - 19.00
Aquarie, Rådhusgata 27
Mandag 19. august
15.00 - 19.00
Program
Walk around tasting for HoReCa
15.30-17.30
Påmelding via link
https://forms.office.com/e/YizQTwdn4z
Walk around tasting for HoReCa
15.30-17.30
Påmelding via link
https://forms.office.com/e/YizQTwdn4z
Masterclass med Ken Engebretsen (kun 34 plasser)
17.30-19.00
med matservering
Påmelding via denne linken
https://forms.office.com/e/33XzZGSMj5?origin=lprLink
17.30-19.00
med matservering
Påmelding via denne linken
https://forms.office.com/e/33XzZGSMj5?origin=lprLink
Meld gjerne din interesse, men påmelding til eventer gjøres via linkene.
Er du importør og vil stille ut dine sekt, send oss en melding her eller mail på event@sommelier.no
For andre spørsmål kontakt Isabella på: 93800788
Arrangementet er myntet på profesjonelle med tilknytning til hotell og restaurant og presse.