Hjem/Arrangementer/smakinger

Brygga 11 og Tysk vin inviterer til seminar event i Sandefjord onsdag 27. mai

The Perfect Match - Asparges i kombinasjon med Riesling og Silvaner

Et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presentere utvalgte topp viner, på Riesling og Silvaner, underveis av et nydelig måltid.

Brygga 11 i Sandefjord
Onsdag 27. mai
HORECA: 3 retters lunsj klokken 12:00 - 14:30
Private: 5 retters middag klokken 18:00

En flott anledning å nyte en bedre måltid samt en mulighet til å øke ditt kunnskapsnivå om Tyske viner.

Skjermbilde 2020-05-11 kl

HORECA, 3 retters lunsj

Vi har gleden av å invitere deg som jobber i HORECA til en herlig 3 retters asparges lunsj satt i kombinasjon med topp Riesling og Silvaner.
Dette er et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presesntere de utvalgte vinene underveis i måltidet.

Onsdag 27. mai klokken 12:00 - 14:30
Det er begrenset med plasser så vær rask med å sende e-post til theres@tyskvin.no
Må merkes med ditt navn, arbeidssted og stilling.

Se invitasjon her 

Privatpersoner, 5 retters middag

Vi har gleden av å inviterer til en herlig kveld å oppdage noen av Tysklands beste viner med faglig presentasjon.
Ken Engebretsen, en av Norges fremste på tysk vin med fartstid fra Bagatelle og Le Canard vil denne kvelden gi deg et innblikk i «The Perfect Match» Asparges i kombinasjon med Riesling og Silvaner. 
Kjøkkenet vil servere en 5-retters meny og Ken vil holde foredrag gjennom måltidet å presentere flere av Tysklands beste viner.

Onsdag 27. mai klokken 18:00
Pris 5 retter med vin kr 1250,- 
Da det er begrenset med plasser, anbefaler vi å være tidlig ute med bordbestilling.


Booking kan gjøres på post@brygga11.no 
eller på telefon: 95 55 91 91, brygga11.no 

Til toppen