SUS - Spargel und Silvaner
Publisert 02. mai 2022 | Oppdatert 12. mai 2022For syvende året på rad arrangerer vi i Tysk Vininformasjon SUS, Spargel und Silvaner. I mai ønsker vi å belyse og spre kunnskap om tysk hvit asparges og særlig denne i kombinasjon med frisk, tysk silvaner.
Mai er høysesong for denne eksklusive råvaren, som ikke er så enkel å få tak i. Det er sikkert heller ikke så mange av dere som tar turen innom polet og går rett frem til hylla med silvaner viner, da utvalget heller ikke er slående stort.
Heldigvis jobber vi i hele mai sammen med noen av Norges flotteste restauranter og vinbarer, for å fremme både tysk asparges og tysk silvaner.
Så, følg med på vår hjemmeside og på SoMe for mer informasjon om hvor du kan bli servert disse delikatesser!
Oslo
Brasseri Hansken
Festningen Restaurant
Kolonihagen Frogner
Restaurant Avalon
Vinkjelleren Grand Café
Restaurant Code
Asker
Pops Vinbar
Bergen
Don Pippo/Café Opera
Kristiansand
PandaPanda Vinbar
Trondheim
Britannia
Bodø
Larsen Mat og Vinbar