Hjem/Arrangementer/smakinger

SUS - Spargel und Silvaner

Publisert 02. mai 2022 av Johanna Falk | Oppdatert 12. mai 2022
Wein_und_Spargel__2_

For syvende året på rad arrangerer vi i Tysk Vininformasjon SUS, Spargel und Silvaner. I mai ønsker vi å belyse og spre kunnskap om tysk hvit asparges og særlig denne i kombinasjon med frisk, tysk silvaner. 

Mai er høysesong for denne eksklusive råvaren, som ikke er så enkel å få tak i. Det er sikkert heller ikke så mange av dere som tar turen innom polet og går rett frem til hylla med silvaner viner, da utvalget heller ikke er slående stort. 
Heldigvis jobber vi i hele mai sammen med noen av Norges flotteste restauranter og vinbarer, for å fremme både tysk asparges og tysk silvaner. 
Så, følg med på vår hjemmeside og på SoMe for mer informasjon om hvor du kan bli servert disse delikatesser! 

Oslo
Brasseri Hansken 
Festningen Restaurant 
Kolonihagen Frogner 
Restaurant Avalon 
Vinkjelleren Grand Café 
Restaurant Code

Asker
Pops Vinbar 

Bergen 
Don Pippo/Café Opera 

Kristiansand
PandaPanda Vinbar 

Trondheim
Britannia 

Bodø 
Larsen Mat og Vinbar 

 

Til toppen