Hjem/Arrangementer/smakinger

Vinsmaking og faglig lunsj, Spätburgunder og svin

SchWein Oslo torsdag 3. september

309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

Tysk vininformasjon inviterer bransjen i Oslo til schWein.

Åtte importører presentere sitt utvalg av Spätburgunder etterfulgt av faglig presentasjon og lunsj med fokus på Spätburgunder og svin i kombinasjon.

Når: Torsdag 3 september klokken 12:30 - 15:30

Hvor: Festningen Restaurant, Myntgata 9, 0151 Oslo

 

 

Salget av Spätburgunder har økt enormt de siste to årene. 2018 økte salget av Tysk rødvin med formidable 246%. I 2019 økte det med 105,4% og nå første halvår av 2020 har det økt ytterligere med 103%. Hvorfor det?

SchWein fokuserer på Spätburgunder og utviklingen som har skjedd de seneste 10 årene. Denne dagen presenterer åtte importører sitt utbud av Spätburgunder tilgjengelige i Norge. 
Etter smaking følger en faglig presentasjon av druen samt lunsj der vi smaker Spätburgunder i kombinasjon med svin. 

Program:

12:30 - 13:45 Vinsmaking, importører går rundt og presenterer sitt utvalg av Spätburgunder

13:45 - 14:00 Faglig presentasjon, Spätburgunder

14:00 - 15:30 Lunsj, Spätburgunder i kombinasjon med svin samt blindsmaking og kåring av beste Spätburgunder

Med dagens restriksjoner skjer påmelding til schWein per arbeidssted. En ansvarlig person (daglig leder, restaurantsjef, hovmester, sommelier, kjøkkensjef) kan melde på 2-4 personer fra sin arbeidsplass. Journalister har mulighet å melde seg på 1-2 personer via mail til theres@tyskvin.no På dagen for eventet blir dere tildelt et felles bord for gruppen.

Påmeldingsskjema her nedan er en forespørsel om plass / deltagelse. Endelig bekreftelse av plass kommer på mail innom kort. 

 

 

Til toppen