SUS, Spargel und Silvaner 1. - 31. mai 2020

Pressemelding

Publisert 03. juni 2020 | Oppdatert 03. juni 2020

Tysk Asparges regnes som noe av det fremste av asparges med en særegen karakter. Sammen med Silvaner gir dette en svært god kombinasjon.
For femte året i rad har Tysk vininformasjon satt fokus på kombinasjonen mellom Tysk hvit asparges og Silvaner under mai måned.

Galleri

Hvit asparges
IMG_9006
IMG_0647
IMG_0709
IMG_0735
IMG_20200428_210203
IMG_20200428_212612
IMG_2439
Røkt_svineknoke

På grunn av korona ble årets SUS litt annerledes en tidligere år. Restauranter som ikke kunne holde åpent som vanlig. Tysk vininformasjon ønsket å spre inspirasjon hjem til private

kjøkken. Aspargesoppskrifter, med vinanbefalinger, fra noen av Norges fremste kokker har blitt publisert på tyskvin.no og i sosiale medier i løpet av mai måned.

Følgende kokker / restauranter har inspirert norske kjøkken.

Mikael Svensson fra Restaurant Kontrast, Oslo. 1 stjerne i guide Michelin

Svein Erik Renaa fra Restaurant Re-naa, Stavanger. 2 stjerner i guide Michelin

Jonas Andre Nåvik fra Restaurant Fagn, Trondheim. 1 stjerne i guide Michelin

Geir Skeie fra Brygga 11, Sandefjord. Vinner Bocuse d´Or 2009.

 

I tillegg har det blitt gjennomført 3 livesmakinger med Tysk vin i løpet av mai, i samarbeide med Kjell Gabrielsen og Facebook gruppen VIN. En smaking med Tysk Sekt og to smakinger med Silvaner.

Til toppen