Hjem/Arrangementer/smakinger

IMW-symposium i Wiesbaden

Publisert 02. mai 2023 av Rita Helen Nilsen | Oppdatert 03. oktober 2023

500 vineksperter skal delta på det tiende IMW-symposium i Wiesbaden.

To måneder før starten av Institute of Masters of Wine (IMW) 10. internasjonale symposium har 500 fagfolk fra vinbransjen og entusiaster fra nesten 40 land bekreftet sin deltakelse.

Galleri

IMG_3203[1]
Schloss_Biebrich_5810_ODEON_1280[72]
symposium-gebiete-V2[50]
symposium-sponsoren-V1[45]

Det utsolgte arrangementet finner sted 29. juni – 2. juli 2023 i Wiesbaden, Tyskland. Julian Gore-Booth, administrerende direktør i IMW, sier: "Vi er glade for den store interessen fra hele vinverdenen for årets symposium, som ble utsolgt veldig tidlig." I tillegg til over 100 Masters of Wine er mange andre kjente skikkelser fra den internasjonale vinverden blant gjestene. Det blir spennende foredrag fra over 30 foredragsholdere, inkludert prominente personligheter som Hollywood-stjernen og vingårdseieren John Malkovich og fjerde generasjons argentinske vintner Laura Catena.

"IMW-symposiet er en unik mulighet til å presentere vinlandet Tyskland for så mange viktige multiplikatorer fra hele verden", forklarte Monika Reule, administrerende direktør for German Wine Institute (DWI).

Ved siden av IMW er vertene DWI, byen Wiesbaden og den føderale staten Hessen. Etter en vellykket anbudsprosess har denne begivenheten blitt brakt til Tyskland for første gang.

Verdifull støtte fra sponsorpartnere

Etter de intensive smakingene, presentasjonene og debattene står kulinariske vinmiddager på programmet for ekspertene. Den siste galla-kvelden arrangeres av DWI sammen med de regionale vinpromoteringsstyrene i Biebrich Castle. Zwiesel Glas, vinprodusentene Raumland og Schloss Vaux, Original Selters mineralvann, Radeberger og kaffebrennerfirmaet Müller støtter den hyggelige kvelden som ekstra sponsorer.

Videre har arrangørene mottatt uvurderlig støtte fra mange anerkjente merkevarer og organisasjoner i bransjen, og fremhever et globalt oppdrag for å fremme fortreffelighet og innovasjon i vinens verden.

Utflukter til de tyske vinområdene

I forkant av og etter symposiets slutt vil mange deltakere benytte anledningen til å bli kjent med terroirene til det tyske vinlandskapet med sine viner og lokale produsenter på seks forskjellige turer. Dermed svarer de på invitasjonene fra de regionale vinpromoteringsstyrene i vinregionene Ahr, Franconia, Mittelrhein, Mosel, Nahe, Pfalz, Rheingau, Rheinhessen og Sachsen.

Til toppen