Hjem/Arrangementer/smakinger

Tysk vininformasjon

Event plan 2020

Her kan du se hvilke datoer som er satt for event 2020 med Tysk vininformasjon. 

Vi gleder oss til nytt år med spennende smakinger og arrangement.

 

Onsdag 4 mars, The Others – Tysklands andre druesorter

Vinmesse for bransjen med fokus på Winzersekt samt Pinot trio, Weißburgunder, Grauburgunder og Spätburgunder. 18 produsenter vil være til stede.
Noen av de kommer for å finne importør så her finns det fine muligheter for deg som importør til å knytte kontakter og eventuelt få til et møte dagen etter eller hvorfor ikke under Prowein.
For Horeca arrangeres en masterclass med gjestforeleser Peer Holm fra Tyskland. Følg med på vår hjemmeside og facebook når invitasjon publiseres. Første mann til mølla.

Hvis du som importør ønsker stille med eget bord ta kontakt theres@tyskvin.no13 mars, Riesling Birthday 

13 mars har officiellt blitt bursdagen til Riesling. Dette etter et salgsdokument av vinstokker, som skulle plantes i en vingård i Rüsselsheim nær Frankfurt, fra 13 mars 1435 der Riesling ble nevnt første gang. Tysk vininformasjon planlegger bursdagsfeiring i Oslo, Bergen og Trondheim denne dagen. Følg med på hjemmesiden og facebook i begynnelsen av nye året, å bli med å feire Riesling sin 585 bursdag.  


 

15-17 mars, Prowein

Tysk vininformasjon vil være til stede hvis du ønsker en prat.
Er du importør og på utkikk etter ny Tysk produsent til din portefølje hjelper vi gjerne til. Send oss gjerne en mail på hva du er på utkikk etter til theres@tyskvin.no


 

Mai måned, S.U.S - Spargel und Silvaner

Vi setter fokus på den herlige kombinasjonen av Tysk hvit asparges og Silvaner. Vi hjelper til å promotere alle restauranter i Norge som tilbyr denne herlige kombinasjon. Vi annonserer i forskjellige media, på vår hjemside og i sosiale medier hvilke restauranter som er med på S.U.S så gjester vet hvor de kan nyte disse avkom av jorden. 
Restauranter melder seg på til theres@tyskvin.no


 

Torsdag 7 mai, Riesling Messe

Record Vinimport sin store Riesling messe på Gamle Logen. Årets store mulighet til å smake mengder av Riesling fra forskjellige regioner.
De beste importørene av Tysk vin er til stede med sine produsenter. Horeca smaking på dagen og private på ettermiddag / kveld, billetter via Aperitif.27 Mai, The Perfect Couple, Sandefjord

Tysk asparges er noe av det beste som går å få tag på under Mai måned og blir en fantastisk kombination sammen med tyske viner. 
The Perfect Couple gir i år en presentasjon av denne fantastiske råvare i kombinasjon med utvalgte Tyske viner. Tyskland har både hvite og røde druer og lager forskjellige stiler i verdensklasse. 
3 retters lunsj seminar og vinsmaking for bransjen.
5 retters middag og guidet vinsmaking for private. 
Følg med på vår hjemmeside in på det nye året for mere informasjon. 1-21 juni, 13 the lucky number

Tre uker da vi promoterer Tysk vin litt ekstra. Vi promoterer alle restauranter i Norge som serverer tysk vin på glass under perioden. Vil dere gjøre noe ekstra så si fra, vi hjelper gjerne til der vi har mulighet. Kanskje noen produsenter som er på besøk, Wine makers dinner, arrangere GG smaking, Sekt smaking eller kun tilbud av viner på glass, Hvit, Rødt, Rosé, Sekt, you name it, vi promoterer dere. Vi annonserer i forskjellige media, på vår hjemmeside og i sosiale medier så at du som gjest får tips og anbefalinger.
Restauranter melder seg på til theres@tyskvin.no 


 

Søndag 16 august, Crab a Riesling, Bergen
Søndag 23 august, Crab a Riesling, Oslo 

Eventet kommer tilbake!
Vinsmaking for bransjen ombord på båt seilende ut på fjorden i strålende sol og DJ som spiller herlig musikk.
Importører til stede og presenterer et utvalg av sine beste Tyske Rieslings til norsk taske krabbe. Vi nyter krabbe i kombinasjon med Riesling og gjennomfører konkurranser ombord. 


 

Torsdag 3 september, SchWein, Oslo

Vinsmaking og lunsj for bransjen på Festningen Restaurant. Importører stiller ut sitt utvalg av Spätburgunder etterfulgt av lunsj . Svin i kombinasjon med Spätburgunder. 


 

Onsdag 7 oktober, SchWein, Trondheim

Lunsj seminar og vinsmaking for bransjen, Spätburgunder i kombinasjon med Svin.
En spennede smaking der vi ser kvalitetsutviklingen som skjedd på Tysk Spätburgunder og smaker dette i kombinasjon med retter basert på Svin som hoved råvare.


Sekt 1.jpg

Til toppen