Hjem/Arrangementer/smakinger

Oslo og Bergen

Crab a Riesling 2020

Sommeren er her, og det samme er sjømatsesongen. Båttur med krabbe og Riesling står igjen på tapetet.

Bergen søndag 16. august. Oslo søndag 23. august

Dette vil du ikke gå glipp av!

Crab a Riesling 2019 149116

For åttende gang arrangeres Crab a Riesling i Oslo og vi på Tysk vininformasjon kan med glede meddele alle Bergensere at eventet dette året kommer tilbake til Bergen, etter at fjorårets tur var i Trondheim som nå dessverre får vente et år til neste gang.

Til tross for tungt regnvær i fjor møtte over 120 krabbe og Riesling elskende bransjefolk opp på kaia i Oslo for å stille sult og tørst på bølgen blå. På grunn av dagens korona situasjon blir årets arrangement litt annerledes og vi er nødt å begrense antallet deltagere. Vi følger nøye med på restriksjoner og forandringer som skjer å vi kommer anpasse eventet i forhold til disse. 8 importører stiller ut på båtene i respektive by, med sine beste Riesling viner til krabbe.

For å forholde oss til dagens restriksjoner skjer påmelding til årets event per arbeidssted. Neden er påmeldingsskjema hvor en ansvarlig kontakt person (daglig leder, restaurantsjef, hovmester, sommelier, kjøkkensjef) kan melde på 2-4 personer per arbeidssted. (Journalister har mulighet å melde seg på 1-2 person via mail til theres@tyskvin.no) På dagen for eventet blir dere tildelt et felles bord. Påmeldingsskjema er forespørsel om plass / deltagelse og endelig bekreftelse kommer i etterkant på mail. 

Også i år blir det utlodding av en tur til Tyskland, for en deltager på hver tur, for å lære mere om Tysk vin. Naturligvis skal også beste vinmatch til krabbe kåres gjennom en blindsmaking. 8 importører stiller i de respektive byene med smaking og gode samtaler. I år blir det knallvær! 

 

 

CaR Logo

Datoer for årets turer 2020 er:

 

BERGEN
SØNDAG 16. AUGUST 2020 - 13:00-17:00 - oppmøte ved Holbergskaien 1, C. Sundtsgt. (Arrangementet er dessverre FULLBOOKET. Mulig å melde seg på venteliste)
Båten heter MS Midthordland

OSLO
SØNDAG 23. AUGUST 2020 - 13:00-17:00 - oppmøte Rådhusbrygge 3 (Arrangementet er dessverre FULLBOOKET. Mulig å melde seg på venteliste)

Båten heter Helena

 

OBS: DETTE ER ET LUKKET ARRANGEMENT KUN FOR JOURNALISTER OG ANSATTE I HORECA.

Det blir tatt bilder under årets tur. Gjennom å sende in påmeldingsskjema bekrefter samtlige påmeldte at de er innforstått med dette og godkjenner at Tysk vininformasjon har lov å bruke bilder i sociale medier, nettside og pressemeldinger. 

Påmeldingsskjema / VENTELISTE
Hvor ønsker dere delta?*Stilling deltager 1*


Stilling deltager 2*


Stilling deltager 3


Stilling deltager 4
Informasjonen delas ikke med nåen annen part.*
Bekreftelse*
Til toppen