Hjem/Arrangementer/smakinger

SUS, Spargel und Silvaner – 1. Mai – 31. Mai 2019

Pressemelding

SUS, En herlig smaksopplevelse  

Tysk Asparges regnes som noe av det fremste av asparges med en særegen karakter. Sammen med Silvaner gir dette en svært god kombinasjon.
For fjerde året i rad har kombinasjonen mellom Tysk hvit asparges og Silvaner satt fokus på restauranter rundt om i Norge under mai måned.

SUS, Spargel und Silvaner, et arrangement av Tysk vininfromasjon for Norges restaurant og hotell bedrifter.
Under hele mai stod Tysk hvit asparges og Silvaner i fokus på de deltagende restaurantene som har kunnet tilby en fantastisk smaks opplevelse til sine gjester.

Galleri

Bild 1
IMG_0074
received_301482200764553
Wesselstuen

Restaurantene

Totalt 18 restauranter deltok på arrangementet og kunne tilby spennende asparges retter i kombinasjon med Tysk Silvaner. 9 restauranter i Oslo, 4 restaurant i Bergen, 1 restaurant i Bærum, 1 restaurant i Arendal, 1 restaurant i Bodø og 2 restauranter i Trondheim deltok.

Arrangementet annonsertes på appetitt.no, aperitif.no og på hjemmesiden til Norske Vinklubbers Forbund under hele perioden. Tysk vininformasjon annonserte de deltagende restaurantene på sin hjemmeside og på Tysk vin sin facebook side samt instagram under hele perioden. De deltagende restaurantene var følgene,

 • Oslo:                 Bokbacka, Brasserie Hansken, Festningen Restaurant, Feinschmecker, Grand Café vinkjeller, Matkurs.no, Restaurant Norda, Topphem og Vinoteket.
   
 • Bergen:             44 Matbaren, Bare på Børsen restaurant, Rummelhoff Bar og Wesselstuen
   
 • Bærum:             Værtshuset Bærums Verk
   
 • Arendal:            Steenhuset restaurant
   
 • Bodø:                Larsen Mat & Vinbar
   
 • Trondheim:        Fagn og Røst Teaterbistro

 

Konkurranse

Under hele perioden arrangertes en konkurranse for de deltagende restaurantene. At ta det kuleste bilde av Asparges og Silvaner. Restaurantene var da med i trekkingen om å sende en ansatt på vin og asparges tur til Tyskland i 2020. Tre heldige restauranter blev trukket ut. Vinnere var følgende: 

Restaurant Bare på Børsen i Bergen, Larsen Mat & Vinbar i Bodø og Brasserie Hansken i Oslo.
 

Til toppen