Tysk vin på glass 3-16 juni 2019

13 the Lucky number = Tysk vin, 13 regioner

Det er fortsatt noen som gruer seg til Fredag den 13. Restauranter som ikke har bordnummer 13. Fotballspillere vil ikke ha drakt nummer 13. 
Men for Tyskland så har tallet 13 blitt et tall som git en helt annen SWUNG.

For andre året på rad skall Tysklands 13 vinregioner feires i Norge med alt som har med Tysk vin å gjøre. Vi inviterer alle som serverer eller vil servere Tysk vin på glass til å bli med på dette, 3-16 juni. 

307150_Logo_13TheLuckyNumber_Final-01

13 the Lucky Number = Tyske viner

Det er egentlig veldig enkelt. Tysk vin i Norge (oss) sørger for å promotere alle som blir med på dette via, Apéritif, Appetitt, Vinkklubbenes forbund og i sosiale medier under hele perioden. Du får flere gjester bare ved å tilby Tysk vin på glass. Om du i tillegg ønsker å ha en Winemakers dinner eller et foredrag eller spise Bratwurst en hel måned er opp til deg. Men jo mer gøy du gjør jo mer gjester får du kanskje.
Så til alle Restauranter og Hoteller i Norge. Bli med på dette! Server tysk vin på glass, Lag noe moro rundt Tysk vin og vi promoterer dere.

 

Kriterier for å bli med er dette
- Meld in din restaurant til theres@tyskvin.no
- Server minst 1 Tysk vin på glass
- Ta det kuleste bildet av dette eller annet med Tysk vin involvert å send til Theres på mail
theres@tyskvin.no eller mms på tlf 45072734.

 

Gjør du det over får du/ dere
- Gratis markedsføring verdt titusenvis av kroner
- En jury trekker 2 restauranter, med det kuleste bilde, som får sende en ansatt på vintur til Tyskland. Bruk fantasien men husk at bilden må kunne publiseres i sosiale medier. 

Meld dere på!

Til toppen