Spargel und Silvaner 1. - 31. mai 2019

Tysk Vininformasjon inviterer Hotel og restauranter til SUS

For fjerde året på rad arrangerer Tysk Vininformasjon SUS, Spargel und Silvaner i hele Norge.
I samarbeid med norske leverandører utfordrer vi kokker og servitører/sommelierer til arrangementet SUS, 1- 31.mai 2019 der Tysk Asparges og Silvaner er i fokus.

Silvaner

 

Tysk Asparges regnes som noe av det fremste av asparges med en særegen karakter. Sammen med Silvaner gir dette en svært god kombinasjon. Sette dette på menyen i mai og få markedsføring av din restaurant verdt titusener. 
I Norge kan vi Riesling, men Silvaner vet vi lite om og ikke minst hvilke fantastiske kombinasjoner Spargel und Silvaner (SUS) gir. Tanken med SUS er å kunne tilby alle gjester et sesongprodukt av kvalitet i kombinasjon med en ny fantastisk opplevelse, som mange ikke har prøvd før.
Vi sørger for annonsering av din restaurant, under perioden dere ønsker å delta slik at gjester kommer til dere.

 

 

Her er dealen

SUS 1

Steg 1. Påmelding

Påmeld din restaurant til Theres, telefon 45072734 / epost theres@tyskvin.no

Kjøp inn Tysk Asparges til din restaurant, flere leverandører tilbyr gode priser i perioden, og lag din rett. Helt fritt valg så lenge den inneholder tysk asparges.

Server en eller flere Silvaner fra Tyskland til denne retten i løpet av mai. Her følger en oversikt på importører som tilbyr Silvaner.

Silvaner utvalg.

 

Steg 2. Markedsføring

Vi markedsfører de deltagende restaurantene over hele Norge sammen med sterke aktører og bruker rundt 30 000 kr på dette. 

Journalister innen mat og drikke, mediabedrifter og bransje mennsker over hele Norge får og info om at din bedrift serverer dette.

Dere sender oss bilder på din kombinasjon som vi kan publisere på nett. Beldene kan være retter og vin, gjester og ansatte som nyter asparges og vin. Crazy, proft, normalt, dårlig, vulgært eller morsomt,,,,,,ditt valg. Men husk at bildene må kunne publiseres i sosiale medier. 

SUS 2

Steg 3. Effekt og Premier

Vårt mål er at du skal få flere gjester, uansett får dine gjester en svært god opplevelse som de kanskje ikke smakt tidligere. 
Det vil trekkes ut 3 restauranter, i begynnelsen av juni, som får sende en ansatt på tur til Tyskland å lære mere om Tysk vin. 

For spørsmål ta kontakt med Theres på 45072734 eller theres@tyskvin.no

 

 

Til toppen