Hjem/Arrangementer/smakinger
Skjermbilde 2018-12-06 12

Tysk vininformasjons

Event plan 2019

Her kan du se hvilke datoer som er satt for 2019 med Tysk vininformasjon. 

Vi gleder oss til nytt år med spennende smakinger og arrangement.

 

Onsdag 27 februar, The Others – Tysklands andre druesorter

Vinmesse for bransjen med fokus på Pinot trio, Weißburgunder, Grauburgunder og Spätburgunder. 15-20 produsenter vil være til stede.
Noen av de kommer for å finne importør så her finns det fine muligheter for deg som importør til å knytte kontakter og eventuelt få til et møte dagen etter eller under Prowein.
For Horeca arrangeres en masterclass med spennende foredragsholder så følg med på vår hjemmeside og facebook når invitasjon publiseres. Første mann til mølla.

Hvis du som importør ønsker stille med eget bord ta kontakt theres@tyskvin.no


 

17-19 mars, Prowein

Tysk vininformasjon vil være til stede hvis du ønsker en prat.
Er du importør og på utkikk etter ny Tysk produsent til din portefølje hjelper vi gjerne til. Send oss gjerne en mail på hva du er på utkikk etter til theres@tyskvin.no


 

Mai måned, S.U.S - Spargel und Silvaner

Vi setter fokus på den herlige kombinasjonen av Tysk hvit asparges og Silvaner. Vi hjelper til å promotere alle restauranter i Norge som tilbyr denne herlige kombinasjon. Vi annonserer i forskjellige media, på vår hjemside og i sosiale medier hvilke restauranter som er med på S.U.S så gjester vet hvor de kan nyte disse avkom av jorden. 


 

Onsdag 22 mai, Riesling Messe

Record Vinimport sin store Riesling messe på Gamle Logen. Årets store mulighet til å smake mengder av Riesling fra forskjellige regioner.
De beste importørene av Tysk vin er til stede med sine produsenter. Horeca smaking på dagen og private på ettermiddag / kveld, billetter via Aperitif.


 

3-16 juni, 13 the lucky number

To uker da vi promoterer Tysk vin litt ekstra. Vi promoterer alle restauranter i Norge som serverer tysk vin på glass under perioden. Vil dere gjøre noe ekstra så si fra, vi hjelper gjerne til der vi har mulighet. Kanskje noen produsenter som er på besøk, Wine makers dinner, arrangere GG smaking, Sekt smaking eller kun tilbud av viner på glass, Hvit, Rødt, Rosé, Sekt, you name it, vi promoterer dere. Vi annonserer i forskjellige media, på vår hjemmeside og i sosiale medier så at du som gjest får tips og anbefalinger.
Restauranter må gjerne komme med egne forslag på promomateriell som kan være til bruk for dem.


 

Søndag 11 august, Crab a Riesling, Oslo
Søndag 18 august, Crab a Riesling, Trondheim 

Eventet kommer tilbake!
Vinsmaking for bransjen ombord på båt seilende ut på fjorden i strålende sol og DJ som spiller herlig musikk.
Importører til stede og presenterer et utvalg av sine beste Tyske Rieslings til norsk taske krabbe. Vi nyter krabbe i kombinasjon med Riesling og gjennomfører konkurranser ombord. 


 

Onsdag 25 september, SchWein, Bergen

Vinsmaking for bransjen. Lunsj seminar og vinsmaking, Spätburgunder i kombinasjon med Svin.
Lunsj og seminar der vi smaker Spätburgunder i kombinasjon med retter basert på Svin som hoved råvare. Seminaret blir begrenset med plass men etterpå åpner vi opp for alle i bransjen som får komme og smake Spätburgunder presentert av importører til stede. En spennede smaking der vi ser kvalitetsutviklingen som skjedd på Tysk Spätburgunder.


 

Til toppen