Hjem/Arrangementer/smakinger

Crab a Riesling 5th Edition

Sommeren og sjømatsesongen står snart for døren.
Båttur med krabbe og Riesling står igjen på tapetet i Oslo og for første gang vil arrangemenetet også gå i Trondheim. Dette vil du ikke gå glipp av!

Med knallvær i fjor stillte over 150 bransjefolk opp på Rådhuskaia i Oslo for å stille sult og tørst. I Bergen var det litt skyet men det la ingen demper for stemningen da 60 vinentusiaster fra bransjen seilte ut på bølgen blå.   
Et godt knippe importører viste frem flotte tyske rieslinger til norsk taskekrabbe tilberedt og servert av superkokk Ole Jonny Eikefjord. De tyske vinprinsessene var flydd inn for anledningen og kastet glans over arrangementet med høy kunnskap om Tyskland som vinland og det ble premiering av beste vin til krabbe og utlodding av tur til Tyskland for en heldig sommelier. 

Crab a Riesling har nå blitt en tradition i Oslo. Tidligare har arrangementet også gjennomførts i Bergen men i år prøver vi ut Trondheim for første gang, som er en spennende og blemstrende restaurantby, men bransjefolk som sulter etter krabbe og riesling.  

Påmelding er nå igang men følg med her for informasjon om tid og sted.

Datoer for årets turer 2017 er:

OSLO NB! FULLBOOKET
SØNDAG 20. AUGUST 2017 - 13:00-17:00
Det blir alltid frafall så MØT OPP PÅ KAIA OG DU KAN FÅ BLI MED HVIS NO SHOW.

Båten S/S Helena, oppmøte Rådhusbrygge 3.

TRONDHEIM NB! FULLBOOKET
SØNDAG 27. AUGUST 2017 - 13:00-17:00 

Det blir alltid frafall så MØT OPP VID TERMINALEN OG DU KAN FÅ BLI MED HVIS NO SHOW.
Båten MS Bjørnvåg, oppmøte promenaden ved hurtigbåtterminalen. 

Også i år blir det utlodding av tur til Tyskland for en sommelier på hver tur og naturligvis skal også beste vinmatch til krabbe kåres. Mange importører stiller i de respektive byene med mulighet for smaking og gode samtaler.

Påmelding til årets båt konkurranse i Oslo er igang. Vi trenger 6 lag med 2 personer i vart lag. Fine premier til alle deltagere og vinnerne får bli med på vintur til Tyskland i 2018.  Meld på laget til theres@tyskvin.no     

                                                                                                                          Skjermbilde 2017-06-16 12.36.50.png

OBS: DETTE ER ET LUKKET ARRANGEMENT KUN FOR JOURNALISTER OG ANSATTE I HORECA.

Yrke*
Hvor vil du delta?*
Til toppen