"The Others" are back!!

Vi gjentar fjorårets suksess med "The Other Grapes of Germany" og fokuserer i år på Spätburgunder og Silvaner. Master of Wine student Romana Echensperger vil gi oss et grundig innblikk i disse to druesortene gjennom en 1 times masterclass. Deretter blir det åpen smaking av et vell av viner. Vi har i år valgt en av Oslos mest omtalte restauranter for årets event. Aker Brygge åpner nytt og fresht i april 2013 og Onda Bar & Grill er "the place to be" TIRSDAG 7 MAI!!

Tysklands neste Master of Wine
Romana Echensperger har 12 års erfaring som sommelier og har jobbet i flere av Tyskland og Spanias aller beste restauranter. I 2005 ble hun kåret til "Best Sommelier of Berlin", hun jobbet da med en vinliste som innholdt mer enn 1000 tyske viner. Fra 2007 til 2010 var hun ansvarlig sommelier på Restaurant Vendôme i Köln som har 3 stjerner i Michelin sin renomerte guide og som ble kåret til "Best Restaurant of Germany". Romana har allerede bestått både praktisk og teoretisk eksamen for Master of Wine studiet og jobber for tiden med siste steg på veien til den prestigetunge tittelen, avhandlingen. 2011-10-12               Copyright: Max Grönert

Hun er en avholdt og dyktig foredragsholder i Tyskland og vi gleder oss til å få nyte godt av hennes kunnskap også her i Norge. 


Programmet for dagen vil se slik ut: 

TIRSDAG 7 MAI - 13:00-19:00 - ONDA Bar & Grill

13:00-14:00
Masterclass om Spätburgunder og Silvaner for ca. 20 personer - forbeholdt journalister, importører og HORECA (førstemann til mølla prinsippet gjelder)

14:00-17:00
Åpen smaking for presse, importører og HORECA

17:00-19:00
Åpen smaking for vinklubber og andre vininteresserte. OBS: I hht norsk lov tilkommer inngangspenger for privatpersoner.

Påmelding

Ønsker å delta*
Til toppen