Vinsmaking og seminarer

The Others Part VII, 18 april 2018

Vinsmaking og seminarer for Horeca, importører og journalister

Hvor: Tjuvholmen Sjømagasin, Tjuvholmen allé 14, 0252 Oslo

Tid: 12-16

Showet ruller igjen!

Å påstå en er lei Riesling er en tullete påstand, ikke minst med tanke på utbudet som finnes i Norge. Men Tyskland har så mye mer en Riesling, det tenker vi vise frem her.
Dette året setter vi fokus på de tre Pinot druene, Tysklands Weißburgunder, Grauburgunder og Spätburgunder.

 

Det kommer 16 Tyske vinprodusenter til Oslo. Noen av de finnes i Norge idag mens noen er her for at de søker importør, så her finnes muligheten for å knytte kontakter. 
Om fjoråret gjentar seg er det bare å melde seg på ganske raskt slik at du er sikret plass. Kun et begrenset antall plasser til seminarene, påmelding lengst ned på siden.


The Others gjestes i år av foredragsholder Antonios Askitis "Toni". 
Toni har mange års erfaring i vinbransjen som sommelier og foredragsholder. Hans foredrag er ingen informasjons-overkill, eller på et elitnivå, MEN det er foredrag med mye glede i et produkt som bare er moro.
"Vin er uklompisert og morsomt. Jeg er en sommelier med et hjerte, en vinelsker med bakgrunnskunnskap og en entertainer som sjelden savner ord. Jeg er pappa, skater, HipHopper og Düsseldorf Greek - den komplette pakken med den nødvendige glimten. Vin forener; Vin er slang som alle forstår."


asktoni_glmlb_354x272.jpg    Foredragsholder Toni www.asktoni.de

Program:
12:00 - 13:00 Sekt Seminar med Toni "German dry Sekt" (Dessverre fullbooket, meld deg på venteliste)

12:30 - 16:00 Åpen smaking for Horeca, journalister og importører

15:00 - 16:00 Seminar med Toni  "German Spätburgunder the new style". (Dessverre fullbooket, meld deg på venteliste)

I tillegg til 16 produsenter har vi et tema bord som i år presenterer tysk Sekt.
Og er du ikke lei av å smake etter dette kan du prøve deg på blindsmakingen. En heldig vinner får en tur til Tyskland i 2019.

Se liste på produsentene her

 

 

Påmelding til The Others (kun bransjen)*
Yrke*
Til toppen