Hjem/Arrangementer/smakinger
309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

SchWein i Bergen onsdag 25 september

Faglig lunsj, Spätburgunder og svin

Tysk vininformasjon inviterer bransjen i Bergen til schWein.
Lunsj seminar med fokus på Spätburgunder og svin.

Når: Onsdag 25 september klokken 12:00 - 14:30

Hvor: Restaurant 1877, Vetrlidsallmenningen 2, Bergen

 

 

IMG_1509

Pressemelding "The Perfect Couple" Riesling & Spätburgunder

Bergen 20. august, Sandefjord 22. august

23. august 2019

Tirsdag den 20. august og torsdag den 22. august gjennomførte Tysk vininformasjon arrangementet ”The Perfect Couple” for første gang. Arrangementet fokuserer på druene Riesling og Spätburgunder. To druer som viser sin storhet og for første gang har Tyskland en hvit og rød drue i verdensklasse.

Fra klokken 12 til 14:30 ble det avholdt en 3 retters lunsj for hotell og restaurant bransjen i begge byer. Klokken 19:00 startet en 5 retters middag for private som hadde mulighet å booke bord for å lære mer om Tysk vin. Ken Engebretsen fra Tysk vininformasjon stod for seminar og presentasjon av viner gjennom både lunsj og middag.  

Blick_auf_Oberbergen__Kaiserstuhl, Baden

The Perfect Couple - Riesling & Spätburgunder i Sandefjord

Brygga 11 og Tysk vin inviterer til seminar event i Sandefjord 22. august.

Et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presentere utvalgte topp viner, på Riesling og Spätburgunder, underveis av et nydelig måltid.

Brygga 11 i Sandefjord
Torsdag 22 August
HORECA: 3 retters lunsj klokken 12:00 - 14:30
Private: 5 retters middag klokken 19:00

En flott anledning å nyte en bedre måltid samt en mulighet til å øke ditt kunnskapsnivå om Tyske viner.

Der Roter Hang Weinberge_A4

The Perfect Couple - Riesling & Spätburgunder i Bergen

BARE Restaurant og Tysk vin inviterer til seminar event i Bergen 20. august.

Et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presentere utvalgte topp viner, på Riesling og Spätburgunder, underveis av et nydelig måltid.

BARE Restaurant, Torgallmenningen 2, Bergen.
Tirsdag 20 August
HORECA: 3 retters lunsj klokken 12:00 - 14:30
Private: 5 retters middag klokken 19:00

En flott anledning å nyte en bedre måltid samt en mulighet til å øke ditt kunnskapsnivå om Tyske viner.

IMG_1322

Pressemelding

Crab a Riesling – Søndag 18. august 2019 – Trondheim

19. august 2019

Søndag 18. august var bordet duket for en herlig dag med krabber og tysk riesling. Denne gang ble arrangementet gjennomført i Trondheim, som viste frem en skyfri himmel. 66 personer, fordelt på sommelierer, servitører, kokker, importører og journalister som møtte opp klokken 13:00 i sentrum og ble transportert med veterantrikken, Gråkallbanen, opp til Lian restaurant. Dette var andre gang Crab a Riesling ble arrangert av Tysk vininformasjon i Trondheim. Arrangementet fokuserer på den fantastiske kombinasjonen mellom en av Norges og en av Tysklands aller beste råvarer, taske krabbe og Riesling!

Crab a Riesling 2019 148871

Pressemelding

”Crab a Riesling” SØNDAG 11. AUGUST 2019 – OSLO

13. august 2019

For 7. året på rad ble Crab a Riesling i Oslo arrangert av Tysk Vininformasjon, for Hotel og restaurant bransjen. Arrangementet som fokuserer på en av Norges og en av Tysklands aller beste råvarer; taskekrabbe og Riesling, som sammen blir en fantastisk mat og vinkombinasjon.

Arrangementet har blitt et av årets store bransje-høydepunkter.

319204_Webbanner_Crab_a_Riesling_580x400

Crab a Riesling 2019

Oslo og Trondheim

29. mai 2019

Sommeren er på gang, og det samme er sjømatsesongen. Tysk vininformasjons tradisjonelle krabbe og Riesling event står åter igjen på tapetet.

Oslo søndag 11. august og Trondheim søndag 18. august.

Dette vil du ikke gå glipp av!

307150_Logo_13TheLuckyNumber_Final-04

PRESSEMELDING

13 the lucky number = Tysk vin, 13 regioner 3-16 juni 2019

18. juni 2019

For 8 året på rad har Tysk vininformasjon under to ukers tid satt ekstra stort fokus på Tyske viner, på restauranter rundt om i Norge.
Arrangementet 13 the lucky number, tidligere Riesling Week, ble arrangert fra den 3 til 16 juni.  

To hele uker var det stort fokus på Tysk vin på utvalgte restauranter rundt om i Norge. Mange restauranter hadde et stort utvalg av Tyske viner på glass, sekt, hvitt, rosé, rødt og søtt.
I tillegg til stort utvalg av Tyske viner på glass ble det arrangert forskjellige tema smakinger og foredrag på utvalgte steder i landet.    

 

Spargel_und_Weisswein

Pressemelding

SUS, Spargel und Silvaner – 1. Mai – 31. Mai 2019

SUS, En herlig smaksopplevelse  

Tysk Asparges regnes som noe av det fremste av asparges med en særegen karakter. Sammen med Silvaner gir dette en svært god kombinasjon.
For fjerde året i rad har kombinasjonen mellom Tysk hvit asparges og Silvaner satt fokus på restauranter rundt om i Norge under mai måned.

SUS, Spargel und Silvaner, et arrangement av Tysk vininfromasjon for Norges restaurant og hotell bedrifter.
Under hele mai stod Tysk hvit asparges og Silvaner i fokus på de deltagende restaurantene som har kunnet tilby en fantastisk smaks opplevelse til sine gjester.

Skjermbilde 2019-05-29 13

Tysk vin på glass 3-16 juni 2019

13 the Lucky number = Tysk vin, 13 regioner

De 13 Tyske vinregionene feires to uker hvert år i Norge med alt som har med Tysk vin å gjøre. Dette kaller vi på Tysk vininformasjon for: 13 the lucky number!

Mellom den 3 og 16 juni vil det over hele landet i deltagende restauranter, vinbaren og hoteller bli avholdt ulike happenings med Tysk vin i fokus. I tillegg er det mange restauranter, i flere byer, som har ekstra stort utvalg av Tyske viner på glass. Bli med å nyt festen.

Følg med her!

Til toppen