Hjem/Arrangementer/smakinger
Winter

Tyske viner og Norsk julemat

Seminar

15. november 2019

I samarbeid med Mathallen inviterer vi til seminar i Matsalen på Vulkan, torsdag 5 desember.

Bli med å lær om Tyske viner samt få tips på kombinasjon med Norsk julemat.  

 

 

309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

”schWein” – Svin & Spätburgunder

Pressemelding

26. september 2019

Onsdag 25. september arrangerte Tysk vininformasjon eventet schWein i Bergen. en faglig lunsj for bransjen med fokus på tysk spätburgunder og svin. Utvalgte Sommelierer og vinansvarlige i hotell og restaurantbransjen ble invitert til lunsj og seminar på Restaurant 1877, i Bergen. SchWein har tidligere blitt gjennomført to år i Oslo, og dette ble første gang i Bergen.

309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

SchWein i Bergen onsdag 25 september

Faglig lunsj, Spätburgunder og svin

Tysk vininformasjon inviterer bransjen i Bergen til schWein.
Lunsj seminar med fokus på Spätburgunder og svin.

Når: Onsdag 25 september klokken 12:00 - 14:30

Hvor: Restaurant 1877, Vetrlidsallmenningen 2, Bergen

 

 

IMG_1509

Pressemelding "The Perfect Couple" Riesling & Spätburgunder

Bergen 20. august, Sandefjord 22. august

23. august 2019

Tirsdag den 20. august og torsdag den 22. august gjennomførte Tysk vininformasjon arrangementet ”The Perfect Couple” for første gang. Arrangementet fokuserer på druene Riesling og Spätburgunder. To druer som viser sin storhet og for første gang har Tyskland en hvit og rød drue i verdensklasse.

Fra klokken 12 til 14:30 ble det avholdt en 3 retters lunsj for hotell og restaurant bransjen i begge byer. Klokken 19:00 startet en 5 retters middag for private som hadde mulighet å booke bord for å lære mer om Tysk vin. Ken Engebretsen fra Tysk vininformasjon stod for seminar og presentasjon av viner gjennom både lunsj og middag.  

Blick_auf_Oberbergen__Kaiserstuhl, Baden

The Perfect Couple - Riesling & Spätburgunder i Sandefjord

Brygga 11 og Tysk vin inviterer til seminar event i Sandefjord 22. august.

Et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presentere utvalgte topp viner, på Riesling og Spätburgunder, underveis av et nydelig måltid.

Brygga 11 i Sandefjord
Torsdag 22 August
HORECA: 3 retters lunsj klokken 12:00 - 14:30
Private: 5 retters middag klokken 19:00

En flott anledning å nyte en bedre måltid samt en mulighet til å øke ditt kunnskapsnivå om Tyske viner.

Der Roter Hang Weinberge_A4

The Perfect Couple - Riesling & Spätburgunder i Bergen

BARE Restaurant og Tysk vin inviterer til seminar event i Bergen 20. august.

Et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presentere utvalgte topp viner, på Riesling og Spätburgunder, underveis av et nydelig måltid.

BARE Restaurant, Torgallmenningen 2, Bergen.
Tirsdag 20 August
HORECA: 3 retters lunsj klokken 12:00 - 14:30
Private: 5 retters middag klokken 19:00

En flott anledning å nyte en bedre måltid samt en mulighet til å øke ditt kunnskapsnivå om Tyske viner.

IMG_1322

Pressemelding

Crab a Riesling – Søndag 18. august 2019 – Trondheim

19. august 2019

Søndag 18. august var bordet duket for en herlig dag med krabber og tysk riesling. Denne gang ble arrangementet gjennomført i Trondheim, som viste frem en skyfri himmel. 66 personer, fordelt på sommelierer, servitører, kokker, importører og journalister som møtte opp klokken 13:00 i sentrum og ble transportert med veterantrikken, Gråkallbanen, opp til Lian restaurant. Dette var andre gang Crab a Riesling ble arrangert av Tysk vininformasjon i Trondheim. Arrangementet fokuserer på den fantastiske kombinasjonen mellom en av Norges og en av Tysklands aller beste råvarer, taske krabbe og Riesling!

Crab a Riesling 2019 148871

Pressemelding

”Crab a Riesling” SØNDAG 11. AUGUST 2019 – OSLO

13. august 2019

For 7. året på rad ble Crab a Riesling i Oslo arrangert av Tysk Vininformasjon, for Hotel og restaurant bransjen. Arrangementet som fokuserer på en av Norges og en av Tysklands aller beste råvarer; taskekrabbe og Riesling, som sammen blir en fantastisk mat og vinkombinasjon.

Arrangementet har blitt et av årets store bransje-høydepunkter.

319204_Webbanner_Crab_a_Riesling_580x400

Crab a Riesling 2019

Oslo og Trondheim

29. mai 2019

Sommeren er på gang, og det samme er sjømatsesongen. Tysk vininformasjons tradisjonelle krabbe og Riesling event står åter igjen på tapetet.

Oslo søndag 11. august og Trondheim søndag 18. august.

Dette vil du ikke gå glipp av!

307150_Logo_13TheLuckyNumber_Final-04

PRESSEMELDING

13 the lucky number = Tysk vin, 13 regioner 3-16 juni 2019

18. juni 2019

For 8 året på rad har Tysk vininformasjon under to ukers tid satt ekstra stort fokus på Tyske viner, på restauranter rundt om i Norge.
Arrangementet 13 the lucky number, tidligere Riesling Week, ble arrangert fra den 3 til 16 juni.  

To hele uker var det stort fokus på Tysk vin på utvalgte restauranter rundt om i Norge. Mange restauranter hadde et stort utvalg av Tyske viner på glass, sekt, hvitt, rosé, rødt og søtt.
I tillegg til stort utvalg av Tyske viner på glass ble det arrangert forskjellige tema smakinger og foredrag på utvalgte steder i landet.    

 

Til toppen