Hjem/Arrangementer/smakinger
Skjermbilde 2020-02-20 kl

Grand Café vinbar og Tysk vininformasjon inviterer til Aperitivo

The Others - Tysklands andre druer

20. februar 2020

Onsdag 4. mars besøker 18 tyske produsenter Norge for å vise frem sine "The Others" viner. Viner laget på andre druer en Riesling, for Tyskland har så mye mer en Riesling.
I den anledning besøker de vinkjelleren på Grand Café, Oslo, under Aperitivo. Denne dagen vil produsentene ha med spennende viner og smaker, og her får man testet mye som ikke finnes i Norge.

307150_Logo_13TheLuckyNumber_Final-04

Tysk vininformasjon inviterer Hotel og restauranter til "13 the Lucky number"

Tysk vin på glass 1-21 juni 2020

Det er fortsatt noen som gruer seg til Fredag den 13. Restauranter som ikke har bordnummer 13. Fotballspillere vil ikke ha drakt nummer 13. 
Men for Tyskland så har tallet 13 blitt et tall som git en helt annen SWUNG.

For tredje året på rad skall Tysklands 13 vinregioner feires i Norge med alt som har med Tysk vin å gjøre. Vi inviterer alle som serverer eller vil servere Tysk vin på glass å bli med på dette, 1-21 juni. 

Silvaner_und_Spargel

Tysk Vininformasjon inviterer Hotel og restauranter til SUS

Spargel und Silvaner 1. - 31. mai 2020

For femte året på rad arrangerer Tysk Vininformasjon SUS, Spargel und Silvaner, i hele Norge.
I samarbeid med norske leverandører utfordrer vi kokker og servitører/sommelierer til arrangementet SUS, 1- 31.mai 2020 der Tysk Asparges og Silvaner er i fokus.

Riesling m kryss

The Others Tysklands "andre" druesorter, onsdag 4 mars 2020

Vinsmaking og Masterclass

Vinsmaking og Masterclass for Horeca, importører og journalister

Hvor: Restaurant Vaaghals, Dronning Eufemias gate 8, 0191 Oslo

Når: Onsdag 4. mars 2020

Tid: 12-16:00

Meld deg på her.

Sekt_sabrieren

Event plan 2020

Tysk vininformasjon

18. desember 2019

Her kan du se hvilke datoer som er satt for event 2020 med Tysk vininformasjon. 

Vi gleder oss til nytt år med spennende smakinger og arrangement.

JjQUmmVWT4q7Tr78CVa6kQ

Pressemelding

Tysk vin & Norsk julemat

06. desember 2019

Torsdag 5. desember arrangerte Tysk vininformasjon i samarbeid med Vulkan Matsal et foredrag om Tysk vin i kombinasjon med Norsk julemat. Tysk vin har fått status som blant de beste smakskombinasjonene til Norsk julemat. Akkurat dette var målet å vise med kveldens seminar.

Winter

Tyske viner og Norsk julemat

Seminar

15. november 2019
Visste du Tyske viner gir blant de beste smaks kombinasjonene til Norsk julemat? 
 
I samarbeid med Mathallen inviterer vi til seminar i Matsalen på Vulkan, torsdag 5 desember.
Bli med å lær om Tyske viner samt få tips på kombinasjon med Norsk julemat.  

 

 

309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

”schWein” – Svin & Spätburgunder

Pressemelding

26. september 2019

Onsdag 25. september arrangerte Tysk vininformasjon eventet schWein i Bergen. en faglig lunsj for bransjen med fokus på tysk spätburgunder og svin. Utvalgte Sommelierer og vinansvarlige i hotell og restaurantbransjen ble invitert til lunsj og seminar på Restaurant 1877, i Bergen. SchWein har tidligere blitt gjennomført to år i Oslo, og dette ble første gang i Bergen.

309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

SchWein i Bergen onsdag 25 september

Faglig lunsj, Spätburgunder og svin

Tysk vininformasjon inviterer bransjen i Bergen til schWein.
Lunsj seminar med fokus på Spätburgunder og svin.

Når: Onsdag 25 september klokken 12:00 - 14:30

Hvor: Restaurant 1877, Vetrlidsallmenningen 2, Bergen

 

 

IMG_1509

Pressemelding "The Perfect Couple" Riesling & Spätburgunder

Bergen 20. august, Sandefjord 22. august

23. august 2019

Tirsdag den 20. august og torsdag den 22. august gjennomførte Tysk vininformasjon arrangementet ”The Perfect Couple” for første gang. Arrangementet fokuserer på druene Riesling og Spätburgunder. To druer som viser sin storhet og for første gang har Tyskland en hvit og rød drue i verdensklasse.

Fra klokken 12 til 14:30 ble det avholdt en 3 retters lunsj for hotell og restaurant bransjen i begge byer. Klokken 19:00 startet en 5 retters middag for private som hadde mulighet å booke bord for å lære mer om Tysk vin. Ken Engebretsen fra Tysk vininformasjon stod for seminar og presentasjon av viner gjennom både lunsj og middag.  

Til toppen