Hjem/Arrangementer/smakinger
Riesling m kryss

The Others Part VIII, onsdag 27 februar 2019

Vinsmaking og Masterclass

Vinsmaking og Masterclass for Horeca, importører og journalister

Hvor: Restaurant Vaaghals, Dronning Eufemias gate 8, 0191 Oslo

Når: Onsdag 27. februar 2019

Tid: 12-16:30

Meld deg på her.

Skjermbilde 2018-12-06 12

Event plan 2019

Tysk vininformasjons

06. desember 2018

Her kan du se hvilke datoer som er satt for 2019 med Tysk vininformasjon. 

Vi gleder oss til nytt år med spennende smakinger og arrangement.

309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

”schWein” – 17. oktober 2018

Pressemelding

18. oktober 2018

Onsdag 17. Oktober arrangerte Tysk vininformasjon schWein, en fagdag med fokus på tysk spätburgunder og svin. Utvalgte Sommelierer og vinansvarlige i hotell og restaurantbransjen ble invitert til lunsj og seminar på Restaurant Astral i Oslo. Lunsjen ble etterfulgt av vinsmaking der 9 importører presenterte et stort utvalg av tyske viner. Vinsmakingen var åpen for alle i bransjen.

309709_DW_SchWein_Logo_Final_Small

SchWein

Vinsmaking for bransjen, Spätburgunder m.m

12. september 2018

Tysk vininformasjon inviterer bransjen til schWein.
Åpen vinsmaking med fokus på Spätburgunder.

Når: Onsdag 17 oktober klokken 14 - 16

Hvor: Restaurant Astral, Ivan Bjørndalsgate 25, Oslo

 

 

IMG_3712

Crab a Riesling Bergen 19. august 2018

Pressemelding

20. august 2018

Søndag den 19. August var det duket for en herlig dag med krabber og tysk riesling, denne dag i Bergen. Båten M/S Midthordland seilet ut på fjorden fra Holbergskai klokken 13:00. 108 personer, fordelt på Sommelierer, kokker, importører og journalister. Båtturen ble arrangert av Tysk vininformasjon, for 4. gang i Bergen. Arrangementet fokuserer på den fantastiske kombinasjonen mellom en av Norges og en av Tysklands aller beste råvarer, taske krabbe og RIESLING!

Crab a Riesling 2018 70455

Crab a Riesling Oslo 12. august 2018

Pressemelding

14. august 2018

For 6. året på rad arrangerte Tysk vininformasjon Crab a Riesling i Oslo. Arrangementet som fokuserer på en av Norges og en av Tysklands aller beste råvarer, taske krabbe og Riesling, som sammen blir en fantastisk mat og vinkombinasjon.

307150_Logo_13TheLuckyNumber_Final-04

PRESSEMELDING

13 the lucky number = Tysk vin, 13 regioner 4-17 juni 2018

18. juni 2018

6 år på rad har Tysk vininformasjon arrangert RIESLING WEEK, for Norges gastronomi. 2 uker med fokus på Tysk Riesling. Dette året valgte Tysk vininformasjon å sette fokus på alt av tysk vin fra de 13 regionene, 13 the lucky number.
 

 

307151_WebBanner_580x500

Pressemelding

SUS, Spargel und Silvaner – 1. Mai – 31. Mai 2018

SUS, En herlig smaksopplevelse  

For tredje året på rad arrangerte Tysk vininformasjon et event for Norges gastronomi i samarbeide med Augusta Arnesen, 1. Mai - 31. Mai 2017. SUS, Spargel und Silvaner, et arrangement for Norges restaurant og hotell bedrifter. Under hele mai stod Tysk hvit asparges og Silvaner i fokus på utvalgte restauranter. En fantastisk smaks kombinasjon som restaurantene kunde tilby sine gjester. 

307356_580x400px

Crab a Riesling 6th Edition

Oslo og Bergen

01. juni 2018

Sommeren er på gang, og det samme er sjømatsesongen. Båttur med krabbe og Riesling står igjen på tapetet.

Oslo søndag 12. august og Bergen søndag 19. august.

Dette vil du ikke gå glipp av!

307150_Logo_13TheLuckyNumber_Final-05

Tysk vin på glass 4-17 juni 2018

13 the Lucky number = Tysk vin, 13 regioner

De 13 Tyske vinregionene skal nå feires hvert år i Norge med alt som har med Tysk vin å gjøre. Dette kaller vi på Tysk vininformasjon for
13 the lucky number!

4-17 juni tilbys et stort utvalg av Tyske viner på restauranter rundt om i Norge. Bli med på festen!

 

Til toppen