Spätburgunder, grill og underholding

schWein 28. september 2021

Publisert 23. august 2021 av Johanna Falk | Oppdatert 23. august 2021
Schwein_facebookarrangement

SchWein er vårt arrangement som hvert år retter søkelys på spatburgunder og druens rivende fremgang. Formål er å vise frem det flotte utvalget spatburgunder som finnes i Norge og den utmerkete kombinasjon de utgjør sammen med svin. 

Opplegget i år er noe annerledes fra tidligere.

Vi ønsker å invitere HoReCa til en etterlengtet feiring. 
schWein 2021 vil være en grill-kveld med grillet svin, spennende aktiviteter, god stemning og selvfølgelig god spätburgunder i glasset. 

Det vil foregå en faglig presentasjon og smaking av Norges fremste viner laget på tysk spätburgunder.
Tilsammen skal vi også kåre kveldens beste spätburgunder, kåring foregår i form av en blindsmaking hvor alle importører har lov til å stille med en av sine beste viner. 

Sett i lys av dagens situasjon har vi besluttet at påmelding til årets event skjer via arbeidssted. Det vil sa at en ansvarlig person (daglig leder, restuarantsjef, hovmester, sommelier, kjøkkensjef) kan melde på 2-4 personer per arbeidssted. Vi kan dessverre ikke ta imot påmeldinger på kun 1 person (dette har med bordplassering å gjøre). 

Det finnes totalt 50 plasser på arrangementet, vi anbefaler rask påmelding for å sikre seg en plass. Påmelding skjer via mail til johanna@tyskvin.no.

Husk at du er meldt på først når du mottatt bekreftelse.