Hjem/Nyheter

IMW’s tiende årlige symposium holdes i Tyskland 2023

Publisert 23. november 2021 av Johanna Falk | Oppdatert 06. desember 2021
Skjermbilde 2021-11-23 kl

Instituttet for Master of Wine har gleden å annonsere den tiende internasjonale symposium i Wiesbaden, Tyskland i 2023. Hvem som helst har lov å delta på symposiumet som foregår over fire dager, fra 29. juni til 2. juli, 2023. Vertskap for arrangementet, som dere ikke vil gå glipp av, er Deutsches Weininstitut (DWI), landsbyen Wiesbaden og den Føderale Staten av Hessen. 

DWI i samarbeide med de 13 vinregionene og VDP ønsker gjester fra hele verden velkomne til Tyskland de fire dagene symposiumet foregår. Tyskland tilbyr det perfekte miljøet for å arrangere IMW’s flaggskips event gjennom eksepsjonelle smakinger, provokative samtaler, vidunderlige områder og turer, ikke minst fantastiske muligheter til å stifte nye bekjentskaper – selve hjertet av oppmøtets agenda. 

Monika Reule, Administrerende direktør ved DWI sa «Vi er utrolig spent på å ta imot IMW’s internasjonale gjester til Tyskland og introdusere de til den unike karakteren, kvaliteten og diversiteten som tyske viner tilbyr, og selvfølgelig de vakre vinregionene. Gjester kommer å oppleve Tysklands spektakulære terroir og utbud for turisme, og sitte på første parkett til den dynamiske prosessen som skjer innenfor tysk vinindustri, som gjør vårt land til et av de mest progressive.»

Perfekte omgivelser for et førsteklasses arrangement

Borgemester i Hessen, Volker Bouffier, forklarte «Det blir en stor ære og glede for oss å ønske vineksperter velkomne fra hele verden til en så vakker by som Føderale staten av Hessen. Som et hjerte midt i Europa, har Hessen de perfekte omgivelsene for et slikt førsteklasses arrangement, ikke minst for sine internasjonalt kjente vindyrkende regioner.»

De ti Master of Wine som bor i Tyskland støtter budet for 2023s arrangement og et bredere kjerne-team vil bli initiert med Caro Maurer MW i spissen. Dette for å hjelpe eventet til å bli et arrangement i verdensklasse. IMW’s symposiumer forgår som regel vært fjerde år, sist gang i Spania i 2018. I 2022 var det i utgangspunktet planlagt i Adelaide, Australia, men det ble dessverre utsatt grunnet pandemien. 

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med dette fantastiske valg av et Europeisk vertskap for IMW’s neste symposium» sa Neil Hadley, styre leder i IMW. «Jeg har all tro på at dette ærede vinlandet, med all sin historie og formidable viner, vil bli en utmerket lokasjon for et symposium i verdensklasse som tar for seg de store temaer og globale vin trender i 2023.»

Kontakt: Sarah Kirkpatrick, sjef for markedsføring, kommunikasjon og medlemskap, Institute of Master of Wine. 
Tlf: +44(0)207 383 9131. 
Mail: skirkpatrick@masterofwine.org
http://masterofwine.org

 

Til toppen