Asparges og tyske viner på menyen i Palmehaven

Publisert 18. mai 2022 av Johanna Falk | Oppdatert 19. mai 2022
SUS x Britannia

Palmehaven på Britannia Hotell i Trodheim feirer en av vårens flotteste råvarer med winemakers dinner 25. mai og egne menyer dedikert asparges 27. og 28. mai

Palmehaven på Britannia Hotell inviterer til en magisk aften med asparges og tyske viner på menyen. 
Det serveres en 4-retters meny med asparges i alle former og varianter som avsrundes med en lekker dessert inspirert av lysere tider og en sommer på inngang. 
Menyen er spesialkomponert av kokk (og selvfølgelig vinelsker) Nils Flatmark, Nordic Green Chef of the Year 2022. 


Meny Winemakers dinner i Palmehaven 25. mai
Grønn asparges med syltet makrell, ørretrogn og grillet sitronmajones
***
Hvit asparges med luftig aspargeskrem, ristede mandler og urter fra Braattan Gaard
***
Piggvar med nykål, ramsløk, hvit asparges og kyllingsjy med morkel og brunet smør
***
Holtefjell XO, grønn asparges og Duroc-skinke fra Røros 
***
Terte med sitron Pâte de Fruit, jordbærmousse, friske jordbær og sitron/yoghurtis 
 

Vinlisten for kvelden inkluderer viner fra flere av Tysklands desidert beste produsenter, fra Mosel til Pfalz og fra Nahe til Franken. 
Du får sjansen og smake silvaner av ulike kvaliteter og fatmodnet sauvignon blanc, i tillegg til både tørr og søt riesling fra øverste hylle. 

Vinliste
Wittmann Riesling Trocken 2021
Wittmann Silvaner Trocken 2021
Juliusspital Würzburger Stein Silvaner Trocken GG 2019
Von Winning Sauvignon Blanc 500 2016
Dönnhoff Schlossböckelheimer Felsenberg Riesling GG 2019
Fritz Haag Brauneberger Juffer Sonnenuhr Riesling Auslese GK 2018

Mer informasjon om arrangementet og hvordan booke bord finner du her https://britannia.no/collector/asparges-pa-menyen-i-mai