På utvalgte restauranter under mai måned
SUS, Spargel und Silvaner 2019!
Publisert 26. april 2019 | Oppdatert 20. mai 2019Tysk hvit asparges i kombinasjon med tysk Silvaner er en smaksopplevelse du ikke bør gå glipp av. Under mai måned serveres denne fantastiske kombinasjon på utvalgte restauranter rundt om i Norge. Følg med her under mai måned for å se hvilke restauranter du skall besøke for å oppleve denne herlige kombinasjon.
Messe, Spargel und wein, 6 mai.
Moestue Grape Selections, i samarbeide med Louise Restaurant & Bar, inviterer til Spargel und Riesling messe mandag 6 Mai.
9 Tyske produsenter til stede og smaking av hvit asparges og vin.
Horeca/ Presse kl 12:00 - 15:00 Påmelding her
Privatpersoner kl 16:00 - 20:00 Pris 290 kroner. Påmelding her
Følgende restauranter tilbyr Asparges og Silvaner under mai måned
Arendal
Steenhuset Restaurant
Teaterplassen 1, Arendal
Telefon +47 45 80 56 62
booking@steenhuset.com
https://www.steenhuset.no/
Bergen
44 Matbaren
Kong Oscars gate 44, Bergen
Telefon + 47 55 90 16 00
booking@colonialen.no
https://colonialen.no/matbaren/
Bare på Børsen restaurant
Torgallmenningen 2, Bergen
Telefon +47 40 00 24 55
restaurant@barerestaurant.no
https://www.barerestaurant.no/
Rummelhoff Bar
Olav Kyrres gate 39, Bergen
Telefon +47 93 44 16 35
post@rummelhoff-bergen.no
Wesselstuen
Øvre Ole Bulls plass 6, Bergen
Telefon +47 55 55 49 49
post@wesselstuen.no
http://www.wesselstuen.no/
Bodø
Larsen Mat & Vinbar
Storgata 4A, Bodø
Telefon +47 75 53 30 00
post@larsenmatogvinbar.no
https://www.larsenmatogvinbar.no/
Bærum
Værtshuset Bærums Verk
Vertshusveien 10, Bærums Verk
Telefon +47 67 80 02 00
post@vaertshusetbaerum.no
www.vaertshusetbaerum.no
Oslo
Bokbacka
Skovveien 15, Oslo
Telefon +47 41 26 01 44
restaurant@bokbacka.no
http://bokbacka.no/
Brasserie Hansken
Akers gata 2, Oslo
Telefon +47 22 42 60 88
post@brasseriehansken.no
https://brasseriehansken.no/
Feinschmecker
Balchens gate 5, Oslo
Telefon +47 22 12 93 80
kontakt@feinschmecker.no
www.feinschmecker.no
Festningen Restaurant
Myntgata 9, Oslo
Telefon +47 22 83 31 00
post@festningenrestaurant.no
www.festningenrestaurant.no
Matkurs
Stockholmgata 8, Oslo
Telefon +47 23 00 69 69
matkurs@matkurs.no
https://www.matkurs.no/
Matkurs tilbyr matlagingskurs med blandt annet en 4 retters selskapsmeny. Sommermenyen består av herlige retter, med blant annet hvit asparges fra Tyskland i kombination med Silvaner fra Weingut Raddeck. https://www.matkurs.no/Article/Selskapsmeny-4-retter-av-sesongens-r%C3%A5varer-84852
Restaurant Norda, Clarion Hotel The Hub
Biskop Gunnerusgt. 3, Oslo
Telefon +47 23 01 80 80
reservations@nordaoslo.no
https://nordarestaurant.com/no/oslo/
På Restaurant Norda serveres Pannestekt Torsk, grillet hvit Asparges fra tyskland, og persillesaus sammen med Rudolf May Retzstadt Silvaner 2017 fra Franken.
Topphem
Henrik Ibsens gate 60C, Oslo
Telefon +47 93 07 08 72
restaurant@topphem.no
http://www.topphem.no/
Vinbar Grand Café Oslo
Karl Johans gate 31, Oslo
Telefon +47 98 18 20 00
post@grandcafeoslo.no
https://www.grandcafeoslo.no/vinkjeller
Vinoteket
Henrik Ibsens gate 60 A, Solli, Oslo
Telefon +47 97 43 20 20
booking@vinoteket.no
https://vinoteket.no/
Trondheim
Fagn
Ørjaveita 4, Trondheim
Telefon + 47 45 84 49 96
post@fagn.no
https://www.fagn.no/
Røst Teaterbistro
Prinsens Gate 18/20, Trondheim
Telefon + 47 40 69 51 11
booking@rostbistro.no
https://www.rostbistro.no/