Riesling m kryss

8 Mars 2017

The Others Part VI

Når: 8 Mars 2017

Hvor: Tjuvholmen Sjømagasin

For hvem: Horeca, importører og journalister

Program:
12:00 - 13:00 VDP Seminar med Arne Ronold. Regions forskjeller på Spätburgunder i Tyskland. Kun VDP produsenter smakes. Beklager fullt!

13:00 - 16:30 Åpen smaking for Horeca, journalister og importører

16:00 - 17:00 Seminar med Ken Engebretsen. Tysklands 2015 årgang. Et utvalg av vin viser årgangens mulige storhet.

 

 

Showet ruller igjen!
Å påstå en er lei Riesling er en tullete påstand men at det finnes annet som gir perspektiv til en verden full av gode viner og spennende druer det skal vi vise deg.

Det kommer 16 Tyske vinprodusenter som vil vise deg druer og viner du nok ikke trodde landet produserte. Neida, ikke så mange av de som finnes i Norge, men det er og hele poenget. Vise at Tyskland er mer enn Riesling (med stor bokstav) 

VDP holder i et seminar midt på dagen der Arne Ronold vil ta dere igjennom regionsforskjeller på Spätburgunder i Tyskland. 

Ut på ettermiddagen vil Ken holde et seminar om den Tysklands fantastiske 2015 årgang.

Om fjoråret gjentar seg er det bare å melde seg på ganske raskt slik at du er sikret plass. Kun et begrenset antall plasser til seminarene.  

The Others VI vil i tillegg inneholde en liten smaking av hva de norske importørene har å tilby av Silvaner i Norge. Introduksjon av vårt komende event SUS, Spargel und Silvaner, som gjennomføres under Mai måned. 

Og er du ikke lei av å smake etter dette kan du prøve deg på blindsmakingen. En heldig vinner får en tur til Tyskland i 2018.

 

Påmelding til The Others (kun bransjen)


Yrke*Tips en venn Skriv ut
Til toppen