The Others Part V er gjennomført

The Others 2016 blev gjennomført 19 April. Smakingen fant i år sted på Hotel Continental (Stortingsgata 24-26, Oslo) 

Galleri

TheOthers (73 of 125)
TheOthers (84 of 125)
TheOthers (86 of 125)
TheOthers (87 of 125)
TheOthers (99 of 125)
TheOthers (97 of 125)
IMG_3114

 

Det var duket for 5 året på rad med fokus på Tysklands andre druesorter, Silvaner, Weissburgunder, Grauburgunder, Scheurebe, Spätburgunder, Regent og Dornfelder for at nevne noen.
Vi er stolte av å kunne samle så mange til denne smakingen. Det var en flott blandning av importører, sommelierer, journalister, vinentusiaster og Horeca ansatte som ville smake mange nye viner. 

Seminar

Ken Engebretsen stod for årets seminar, for å gi sommelierer, importører og journalister en dypere forståelse av tysk Sauvignon blanc og Spätburgunder.
Det blev gitt en grundig innføring i druens egenskaper samt voksested og hvilke karaktertrekk druene kan forventes å ha i de forskjellige regionene. 5 hvite viner og 9 røde viner blev smakt. Spesielt Pinot Noir i Tyskland viser store fremskritt på kvalitet fra år til år, noe også internasjonale smakinger viser. 
Årets seminar blev fullt og vi lover også til neste år at det kommer nye muligheter. 

Åpen smaking

I år igjen besluttet vi å holde åpen smaking. I år var det 15 produsenter til stede som alle hadde med 4-5 forskjellige viner. 
I tillegg til dette var det i år satt opp to tema bord. Smakerne kunne her finne viner laget på alle de forskjellige druesortene i Tyskland, "Lær deg druene". Og et eget bord med tyske "Brands" for å vise at etikettene i Tyskland ikke alltid er så vanskelig at forstå. 

Blindsmaking 

Vinner av årets blindsmaking er André Church Jakobsen.
Vi gratulerer og premien er en tur til Tyskland i 2017. 

Årets blindsmaking var Jos. Christoffel jr, 1994 Ürziger Würzgarten, Riesling Auslese, Mosel-Saar-Ruwer

 

Takk til alle som kom innom oss.
Vi gleder oss allerede til neste år.

Her finner du oversikt over viner presentert, PDF

 

 

 

 

 

Til toppen