Tysk Vininformasjon og Augusta Arnesen inviterer til nytt arrangement

Spargel und Silvaner 1.mai til 30.mai.

Netboard-nyhetsbrev--580x400-

I samarbeid med Augusta Arnesen arrangerer Tysk Vininformasjon for første gang SUS, Spargel und Silvaner, i hele Norge.

Vi ønsker utfodre kokker og servitører/sommelierer til et nytt arrangement, der Tysk Asparges og Silvaner er i fokus. 

 

Asparges sesongen står snart på døren. Ville det ikke vært kult å tilby deres gjester en ny fantastisk smaksopplevelse? Tysk Asparges regnes som noe av det fremste av asparges.
I Norge kan vi Riesling. Men Silvaner vet vi lite om og ikke minst hvilken fantastiske kombinasjoner Spargel Und Silvaner(SUS) gir. Tanken med SUS er å kunne tilby alle gjester et sesongprodukt av kvalitet i kombinasjon med en ny fantastisk opplevelse, som mange ikke har prøvd før.  

Augusta Arnesen sørger for en særdeles gunstig kampanje tilbud på asparges til dere i hele perioden. De sender ut info om dette eller ta kontakt med de.
Vi sørger for annonsering av din restaurant slik at gjester kommer til dere. Vi vil primært bruke vårt store nettverk på facebook og mail men samtidig gå ut på Aperitif og andre fagblader/nettsteder. Augusta Arnesen gjør selvfølgelig det samme og din restaurant og dine retter vil få god eksponering. Dere må jo også gjøre det samme selvfølgelig.

Vi gir dere i tillegg en masse promomateriell som opptrekkere, penner, plakater og annet.

Det trekkes ut 3 ansatte fra de deltagende restaurantene som får en tur til Tyskland i 2017, hvor alt er betalt og det vil være besøk hos en rekke dyktige produsenter i en av landets vinregioner. Alt du må gjøre er å sende det kuleste bildet av Asparges og Silvaner fra perioden dette varer til info@tyskvin.no eller på mms 90136883. Du kan sende så mange du vil. Vi trekker ut og kontakter deg direkte.
I tillegg vil 3 heldige kjøkkensjefer bli trukket ut til å motta et flott knivsett fra den tyske knivprodusenten Wüsthof. For å være med i trekningen om knivsettene forutsettes det at kokken lager en egen rett med tysk asparges i denne perioden. Vennligst send bilde av retten, med oversikt over ingredienser og tilberedningsmetode til info@tyskvin.no

Flere av landets ledende importører av Tysk vin vil være med på dette så ta kontakt med din importør. 

Vi håper dere har lyst til å være med på å lage dette til et supert evenement hvor tysk asparges og vin vil gi gjester en ny og spennende opplevelse. 
Meld inn din restaurant og vi vil sørge for gjester som setter pris på sesongens asparges. Snakk med Augusta Arnesen og dine importører og få tak i det beste som finnes av Tysk asparges og Silvaner.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Ken på 90136883 eller info@tyskvin.no

 

Til toppen