Vinsmaking for bransjen, Spätburgunder m.m
SchWein
Publisert 12. september 2018 | Oppdatert 21. september 2018Tysk vininformasjon inviterer bransjen til schWein.
Åpen vinsmaking med fokus på Spätburgunder.
Når: Onsdag 17 oktober klokken 14 - 16
Hvor: Restaurant Astral, Ivan Bjørndalsgate 25, Oslo
Spätburgunder har økt sitt salg på Vinmonopolet med formidable 200% de første 6 mnd av 2018.
Tysk Pinot Noir gir idag formidabel kvalitet i kombinasjon med pris.
Vi inviterer til vinsmaking hvor 10 importører presenterer tyske viner med ekstra stort fokus på Spätburgunder, alle tilgjengelige for HoReCa i Norge.
Chef Steffen Hansen Særvold serverer smaksprøver på ulike retter av svin til utvalgte Spätburgundere.
Alle i bransjen er velkomne å melde seg på, dokk begrenset med plass så meld deg på idag.
Ved spørsmål og mere informasjon ta kontakt med Theres på telefon 45 07 27 34 eller theres@tyskvin.no