Riesling Week_CMYK

Stort fokus på tysk Riesling 5 - 18 juni

Riesling Week 2017!

For sjette gang arrangeres Riesling Week her i Norge og med posisjonen tysk Riesling har i Norge idag bør det ikke være tvil om at dette blir en suksess. 

Vi ønsker invitere restauranter rundt om i Norge å delta på eventet der Riesling druen får all oppmerksomhet den fortjener. 
 

 

Under perioden for Riesling Week ønsker vi at Riesling skal være hovedvinen dere serverer på glass.
Tanken er å kunne tilby alle gjester et bredt utvalg riktig bra Tyske Rieslinger på glass som dere som restaurant ellers aldri ville åpne hvis ikke en hel flaske ble bestillt. 

Vi sørger for annonsering av din restaurant slik at gjester kommer til dere.

Som en incentiv til dere vil det trekkes ut 3 ansatte fra de deltagende restaurantene som får en tur til Tyskland i 2018, hvor alt er betalt og det vil være besøk hos en rekke dyktige produsenter i en/flere av landets vinregioner. Alt dere må gjøre er å medle dere på til theres@tyskvin.no, samt legge ut det kuleste Riesling bildet fra perioden dette varer på restaurantens facebokside linket til Tysk vininformasjon. Dere kan publisere så mange bilder dere vil. Vi trekker ut og kontakter dere direkte.

Vi i Tysk Vininformasjon vil sende dere markedsføringsmateriall, samt annet materiale for promotering av Riesling. Vi er åpne for alle forslag som er med på å skape blest om evenementet og skulle dere ønske å invitere til winemakers eller andre konsept-arrangementer rundt Riesling både med og uten mat hjelper vi til med promotering av dette. Flere av landets ledende importører av Tysk vin vil være med på dette, vil dere?

Vi håper dere har lyst til å være med på å lage dette til et supert evenement. Meld inn din restaurant og vi vil sørge for gjester som vil nyte et godt glass Riesling. Snakk med dine importører og få tak i det beste som finnes av Tysk Riesling.

For spørsmål ta kontakt med Theres på 45072734 eller theres@tyskvin.no  

Tips en venn Skriv ut
Til toppen