9-10. mai er det stort fokus på tysk Riesling i Oslo

Riesling Days!

Publisert 28. april 2017 | Oppdatert 28. april 2017

9. mai inviterer Tysk vin til Masterclass og Winemakers dinner i Vinkjelleren på Grand Café.
12:00 - 14:00 Masterclass for Sommelierer 
18:00 - 22:00 Masterclass og winemaker dinner for private

10. mai inviterer Record Vinimport og Aperitif til Riesling messe i Gamle Logen. Tysk vininformasjon vil vare til stede med informasjon om Tysklands 13 vinregioner samt smaksprøver slik at du kan finne din favorittregion.

Skjermbilde 2017-04-28 11

Sommelier masterclass tirsdag 9.mai 2017!

Tysk vininformasjon inviterer deg som er Sommelier til Masterclass med viner fra 4 Tyske topp-produsenter.

Når: Tirsdag 9.mai klokken 12:00 - 14:00
Hvor: Vinkjelleren Grand Café, Karl Johans gate 31

Masterclassen holdes av:
- Daniel Kiowski, årets Sommelier i Gault Milau 2015 og ambassadør for Markus Molitor i Mosel.
- Gunter Künstler fra Weingut Künstler i Rheingau.
- Kjell Cordtsen. daglig leder av Record Vinimport, presenterer vinhusene Battenfeld-Spanier og Kühling-Gillot i Rheinhessen.

Kun et begrenset antall plasser så meld deg på idag til theres@tyskvin.no 

 

Skjermbilde 2017-04-28 11

Masterclass og Winemakers dinner med 3 tyske topp-produsenter!

Tysk vininformasjon inviterer til en flott kveld med seminar og middag sammen med 3 tyske topp-produsenter.

Når: Tirsdag 9.mai klokken 18:00 - 22:00
Hvor: Vinkjelleren Grand Café, Karl Johans gate 31

1 times seminar med produsentene etterfulgt av Aperitif, 4 retters middag med viner fra alle tre produsentene og kaffe.
Alle produsentene er tilstede under middagen og vil guide gjennom mat og vin.
Pris kr: 990;- pr. person. 

Kun et fåtall plasser så sikre deg plass med en gang!
Reservere og forhåndsbetal her. 

- Markus Molitor fra Mosel vil bli presentert av Daniel Kiowski, årets sommelier i Gault Milau 2015 og ambassadør hos Markus Molitor.
- Weingut Künstler fra Rheingau vil bli presentert av Gunter Künstler.
- Weingut Hexamer fra Nahe vil bli presentert av Harald Hexamer. 

 

Til toppen