SUS, Spargel und Silvaner – 1. Mai – 31. Mai 2018
Pressemelding
SUS, En herlig smaksopplevelse
For tredje året på rad arrangerte Tysk vininformasjon et event for Norges gastronomi i samarbeide med Augusta Arnesen, 1. Mai - 31. Mai 2017. SUS, Spargel und Silvaner, et arrangement for Norges restaurant og hotell bedrifter. Under hele mai stod Tysk hvit asparges og Silvaner i fokus på utvalgte restauranter. En fantastisk smaks kombinasjon som restaurantene kunde tilby sine gjester.
Restaurantene
Totalt 11 restauranter var med på arrangementet og kunde tilby spennende asparges retter i kombinasjon med Tysk Silvaner. 7 restauranter i Oslo, 1 restaurant i Bergen, 1 restaurant i Bærum, 1 restaurant i Drøbak og 1 restaurant på Fornebu deltok.
Arrangementet annonsertes på appetitt.no, aperitif.no og på hjemmesiden til Norske Vinklubbers Forbund under hele perioden. Tysk vininformasjon annonserte de deltagende restaurantene på sin hjemmeside og på Tysk vin sin facebook side samt instagram under hele perioden. De deltagende restaurantene var følgene,
Oslo: Astral, Cru Vin & Kjøkken, Festningen Restaurant, Feinschmecker, Kamai Restaurant, Restaurant A Láise, Merkur Bar.
Drøbak: Bankhjørnet Brasserie
Bergen: Potetkjelleren
Bærum: Værtshuset Bærums Verk
Fornebu: The Local Fornebu
Konkurranse
Under hele perioden arrangertes en konkurranse for de deltagende restaurantene. At ta det kuleste bilde av Asparges og Silvaner og publisere på restaurantens facebookside med link til Tysk vininformasjon. Restaurantene var da med i trekkingen om å sende en ansatt på vin og asparges tur til Tyskland i 2019. 4 heldige restauranter blev trukket.
De var følgende:
Potetkjelleren i Bergen, Bankhjørnet Brasserie, Restaurant Kamai og The Local Fonebu.