Crab a Riesling 2nd Edition - 2014

1424-Crab-a-Riesling-580x400

Sommeren er godt i gang, og det samme er sjømatsesongen. Båttur med krabbe og Riesling står igjen på tapetet, i år også i Bergen. Dette vil du ikke gå glipp av!

18 august i fjor stilte 100 krabbe og Riesling elskende bransjefolk opp på Rådhuskaia i Oslo for stille sult og tørst på bølgen blå i Oslofjorden. Været var ikke det aller beste, men det la ingen demper for stemningen. Et godt knippe importører viste frem flotte tyske rieslinger til norsk taskekrabbe tilberedt og servert av superkokk Ole Jonny Eikefjord. Den tyske vindronningen var flydd inn for anledningen og kastet glans over arrangementet med høy kunnskap om Tyskland som vinland og det ble premiering av beste vin til krabbe og utlodding av tur til Tyskland for en heldig sommelier. 

I etterkant har Tysk Vininformasjon fått mye tilbakemeldinger for forespørsler på om arrangementet skal gjentas og det er det klart at det skal. I år slår vi til med ikke bare én, men to turer. Bergen har også vist interesse og kystbyen er det perfekte stedet for nok en Crab a Riesling ferd. Her vil gourmetkokk Knut Hatlestad vise frem krabben fra sin beste side, mens Ole Jonny Eikefjord igjen stiller i Oslo sammen med årets tyske Vindronning, Nadine Poss. 

Datoer for årets turer er:

OSLO - SØNDAG 17. AUGUST 2014 - 13:45-18:00 - oppmøte Rådhuskaia 2 - Båten heter Johanna

BERGEN - SØNDAG 24. AUGUST 2014 - 13:45-18:00 - oppmøte Skur 8 ved Bradbenken - Båten heter NB Forsand

Ønsker du å melde deg på til arrangementet i Bergen ta kontakt med Elin Kronstad på telefon 90937961.

Også i år blir det utlodding av tur til Tyskland for en sommelier på hver tur og naturligvis skal også beste vinmatch til krabbe kåres. Følgende importører stiller i de respektive byene:

Oslo - søndag 17. august 2014
BibendumChaeosExcellarsRecord VinimportRed & WhiteSymposium WinesVinariusVinetumVinordiaWinetailor

Bergen - søndag 24. august 2014
Bibendum, ChaeosExcellarsRed & WhiteSommelier ASSymposium WinesVinariusVininor

OBS: DETTE ER ET LUKKET ARRANGEMENT KUN FOR JOURNALISTER OG ANSATTE I HORECA.

Til toppen