BARE Restaurant og Tysk vin inviterer til seminar event i Bergen 20. august.

The Perfect Couple - Riesling & Spätburgunder i Bergen

Et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presentere utvalgte topp viner, på Riesling og Spätburgunder, underveis av et nydelig måltid.

BARE Restaurant, Torgallmenningen 2, Bergen.
Tirsdag 20 August
HORECA: 3 retters lunsj klokken 12:00 - 14:30
Private: 5 retters middag klokken 19:00

En flott anledning å nyte en bedre måltid samt en mulighet til å øke ditt kunnskapsnivå om Tyske viner.

Logo Bare

HORECA, 3 retters lunsj

Vi har gleden av å invitere deg som jobber i HORECA til en herlig 3 retters lunsj satt i kombinasjon med topp Riesling og Spätburgunder.
Dette er et faglig event hvor Ken Engebretsen vil presesntere de utvalgte vinene underveis i måltidet.

Tirsdag 20. august klokken 12:00 - 14:30
Det er begrenset med plasser så vær rask med å sende e-post til theres@tyskvin.no
Merk med ditt navn, arbeidssted, stilling og privat adresse.

Privatpersoner, 5 retters middag

Vi har gleden av å inviterer til en herlig kveld å oppdage noen av Tysklands beste viner med faglig presentasjon.
Ken Engebretsen, en av Norges fremste på tysk vin med fartstid fra Bagatelle og Le Canard vil denne kvelden gi deg et innblikk i «The Perfect Couple» Riesling og Spätburgunder.
Kjøkkenet vil servere en 5-retters meny som presenteres sammen med flere av Tysklands beste vinr i glasset.

Da det er begrenset med plasser, anbefaler vi å være tidlig ute med bordbestilling.

Arrangementet begynner med aperitiff i vår nydelige bar med et lite, men informativt foredrag. Etterpå duker vi opp med 5 retter av lokale råvarer for å fremheve et av verdens beste vinland som Ken vil lede dere igjennom.

Mat & Drikke: 1790,- pr. person.
Booking kan gjøres på barerestaurant.no eller på telefon: 40002455 (bindende påmelding)

Til toppen